2. Pálinka Fesztivál az Agria Parkban – Koccintsunk hungarikummal!

2. Pálinka Fesztivál az Agria Parkban – Koccintsunk hungarikummal!
A hungarikum rangra emelt nemzeti italunkról köztudott, hogy mindenkinek az ízlik a legjobban, amit maga főzet – de azért nagyon is érdemes belekóstolni néha a profik kínálatába is. Szép számmal találunk ugyanis olyan pálinkaházakat hazánkban, amelyeknek szakemberei arra tették fel az életüket, hogy a lehető legjobb főzeteket kínálhassák a vásárlóknak országhatáron belül, és egyre inkább külföldön is.

Az Agria Park második pálinka fesztiválján olyan neves pálinkaműhelyek kínálják termékeiket, mint a Gyulai, Tyukodi, Szicsek, Csetényi, Prekop, Rézangyal és a Czimeres. Akik ellátogatnak erre a rendezvényre, megízlelhetik és összehasonlíthatják a neves magyar pálinkafőző mesterek saját receptjei alapján készült pálinkákat, vásárolhatnak is ezekből maguk, vagy barátaik számára. Az ital mellé természetesen étel is kívánkozik. Nos, ebben sem lesz hiány, a pálinka még jobban csúszik a kenyérlángos, kürtőskalács, sajt, hurka-kolbász és magyaros fogások mellett.

Délelőtt 10 órától főzőcsapatok is alakulnak, akik a legjobb bográcsos étel címért és persze egy jó borválogatásért versengenek majd rangos, szakmai zsűri előtt. Aki kedvet érez a szabadban a fakanál forgatására, a versenyre március 8-ig lehet jelentkezni az Agria Park igazgatóságán.

Hangulatfokozóként délután egymást követik a koncertek. 2 órától a Csakragenerátor Dobkör lép fel, őket követi a Hungariddim, majd az Extázis zenekar. 5 órakor lép színpadra Feke Pál, majd 6-kor Marót Viki retró stílusát élvezhetik a pálinka szerelmesei. A retró hangulat dj közreműködésével kifulladásig tart.

A humorról a színpadon Somogyi András gondoskodik, fellépése délután 4 órakor kezdődik.

A 2. Pálinka Fesztivál ideje alatt Egerben fix 800 forintos egységáron taxiszolgáltatás vehető igénybe.

Kellemes kóstolgatást és jó szórakozást!.
SZUPERINFO.HU