2018-as karácsonyi képeslap trendek

2018-as karácsonyi képeslap trendek
A trendek nem csak az öltözködésben, a megjelenésben vagy például a lakberendezésben változnak időről-időre, hanem a karácsonyi képeslap kivitelezését, anyaghasználatát illetően is.

A téma az év végéhez közeledve különösen aktuális, hiszen legtöbben ilyenkor állunk a feladat előtt, hogy kiválasszuk a magáncélra és céges ajándékozáshoz is ideális képeslap fajtákat. A karacsonyi-kepeslapok.hu információi szerint sokan már hónapokkal az ünnepek előtt leadják megrendelésüket, elkerülve ezzel a decemberi rohamot. Az online rendelésnek köszönhetően kényelmesen választhatjuk ki azokat a típusokat, amelyek az alkalomnak és a megajándékozni kívánt személynek is maximálisan megfelelnek.

Klasszikus megoldások céges ajándékozáshoz

De mégis miért költenénk képeslapokra, mikor néhány kattintással elintézhetjük az efféle megemlékezést az interneten? Az online képeslapok mind nagyobb teret hódítanak, de ez nem jelenti azt, hogy a klasszikus, papír alapú karácsonyi képeslapoknak ne lenne létjogosultságuk. A fenyőfa, a gömbdíszek, a havas táj vagy a hóemberek olyan motívumoknak számítanak, amelyek rendszerint megtalálhatóak a klasszikus stílust képviselő képeslapokon. Az ilyen stílussal céges partnerek felé biztosan nem lőhetünk mellé, de akár a távoli rokonok számára is remek választásnak bizonyulhatnak.

Modern karácsonyi képeslap minőségi kivitelezésben

A képeslapok terén ma már nincsenek kőbe vésett szabályok, és ez mind a kivitelezés, az alapanyagok használata, valamint a színek terén is megmutatkozik. Nem számít valóságtól elrugaszkodottnak akár egy lila karácsonyi képeslap sem, feltéve persze, hogy prémium kategóriás annak kivitelezése. A modern megoldások a fiatalos ügyfelek, partnerek számára javasoltak, akik inkább látják meg bennük a különlegességet és a lendületet, mintsem a tradícióktól való elszakadást.

Változatos színek, izgalmas megvalósítás

A prémium kategóriás karácsonyi képeslapok főként a minőség terén különböznek a bevásárlóközpontok állványain megtalálható fajtáktól. Ugyan ez utóbbiak is jó választásnak bizonyulhatnak a család számára, de ha üzleti keretekről van szó, és partnereinket szeretnénk elérni képeslap formájában, akkor célszerű a minőségi megoldásokat előnyben részesíteni. Nem ritka, hogy külföldről hozott papírok kerülnek felhasználásra, és a gondosan megtervezett megjelenés korszerű nyomtatási technikákkal társul. A 3D hatású képeslapok legalább olyan népszerűek, mint az önmagukban is eleganciát tükröző, klasszikus stílust képviselők.

Kártya képeslap, a trendi megoldás

A kártya képeslapok kifejezetten divatosnak számítanak 2018-ban is, és mint már az elmúlt évben is bebizonyosodott, az egyoldalas üdvözlőlapok céges ajándékozás során nagy népszerűségnek örvend. Mindegy, hogy az alkalmazottak megajándékozása a cél, vagy az üzleti partnerek ilyen formában történő jókívánságokkal való elhalmozása, a kártya képeslappal nem lőhetünk mellé. A különleges dekor elemeknek hála egyedivé és ünnepivé varázsolhatóak e típusok is.

Fókuszban a személyes jelleg

Gyakran felmerül a kérdés, hogy üzleti ajándékozás alkalmával mennyire érdemes személyesre venni a hangvételt. A tapasztalatok szerint a túlzott személyeskedés nem kifizetődő, viszont az intelligens, klasszikus kereteken belül maradó stílus biztosan jó választás lehet. Más a helyzet akkor, ha magánszemélyként barátaink, rokonaink számára szeretnénk képeslappal kedveskedni. Ilyenkor nyugodtan vehetjük személyesebbre a szöveget, hiszen ez igazán belefér a kapcsolat jellegébe.

 

– PR cikk –

Címkék:


.
SZUPERINFO.HU