„A 89. percben vezettünk 2-0-ra, majd…”

„A 89. percben vezettünk 2-0-ra, majd…”
© Illusztráció
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 19. fordulóját rendezték meg vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Tállya KSE – Sajóbábony VSE 0-0

Ibrány, 200 néző. V.: Mencsik.

Tállya KSE: Tarr – Horváth B. (Paranai), Németh D., Minczér, Potyka, Nyitrai, Németh B., Lippai, Turcsik, Bihari, Szívós (Varga). Edző: Uray Attila.

Sajóbábony: Giák – Komjáti (Horváth), Molnár M. (Mezőssy), Engel, Kemény, Lakatos (Icsó), Tóth I., Bodnár, Sebők, Fazekas, Tucsa. Edző: Kriston István.

Jók: senki, ill. Giák, Tóth I., Tucsa, Fazekas.

Uray Attila: – Kiegyenlített mérkőzésen az utolsó pillanatban meccslabdát hibáztunk. Az eredmény reális.

Kriston István: – Ma nem játszottunk jól, elég tompának tűnt a csapat így a mai mérkőzésen meg kellett elégednünk az egy ponttal.


Diósgyőri VTK tartalék – Termálfürdő Tiszaújváros 2-1 (2-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Tamási.

DVTK tartalék: Bukrán – Bárdos (Varga), Szűcs, Tóth (Zsiga), Géringer L., Korbély, Farkas (Valkay), Orosz M., Orosz D., Géringer T., Fenyőfalvi. Edző: Vég Csongor.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics, Bokros, Dajka (Molnár M.), Nagy D., Lipusz, Kertész, Hussein (Lippai), Orosz M. (Tóth S.), Pataki, Papp. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Bárdos, Korbély (11-esből), ill. Burics. Jók: Bárdos, Tóth B., Orosz D., Szűcs, ill. Tóth Cs.

Vég Csongor: – Érdekes játék ez a futball: úgy gondolom, hogy az első két tavaszi mérkőzésünkön jobban játszottunk mint ma mégis most tudtunk nyerni egy fokkal halványabb játékkal. A 2-1-es végeredmény egy szoros mérkőzést feltételez, de valójában 2-0 után több lehetőségünk is volt, hogy lezárjuk a mérkőzést, de ezek a kapussal szembeni ziccerek kimaradtak. Remélem, hogy ez a győzelem átszakít egy gátat a játékosokban és tavasszal sikerül megvalósítani a céljainkat.

Gerliczki Máté: – Minden tekintetben jobb volt a hazai csapat, így megérdemeltem szerezték meg a három pontot.


Erzsébeti SMTK – Putnok FC 2-2 (0-0)

Budapest, 250 néző. V.: Borbás.

ESMTK: Papp – Markovics, Privigyei, Lázár, Tóbiás, Szabó Á., Horváth L. (Nagy R.), Kovács D., Mohácsik (Karacs), Soós, Bartha. Edző: Turi Zoltán.

Putnok FC: Egyed – Nyisalovits, Tóth Sz., Zimányi , Vajda (Pogonyi), Bene, Czető, Mahalek, Illés, Constantinescu (Chifu), Csirszki (Katona). Edző: Koszta Péter.

G.: Lázár, Szabó Á., ill. Katona (2). Kiállítva: Markovics (79.). Jók: senki, ill. Katona, Czető, Mahalek, Vajda.

Turi Zoltán: – Egy nagyon gyenge színvonalú mérkőzésen gyenge teljesítménnyel mentettünk pontot.

Koszta Péter: – Gyenge első félidő után a 89. percben vezettünk 2-0-ra, majd hagytuk hogy kiegyenlítsen az ellenfél…


Cigánd SE – Salgótarjáni BTC 3-0 (2-0)

Cigánd, 300 néző. V.: Hanyecz.

Cigánd SE: Bogdan – Fodor, Kovács G., Rjaskó, Baksa, Zanko, Velici (Novotny), Varga, Angyal (Belényesi), Lukác, Kelemen (Bodnáruk). Szakmai igazgató: Szénay Péter.

Salgótarján: Megyeri – Nyéki (Kiss), Tarlósi, Szabó T., Kitl K., Híves, Tarlósi, Nagy G. (Boros, Tóth M.), Magos, Benkő-Bíró, Barta. Edző: Vágó Attila.

G.: Velici (2), Angyal. Jók: Bogdan, Baksa, Fodor, Velici, Angyal, Kelemen, ill. Megyeri, Tarlósi, Nagy G., Barta.

Szénay Péter: – Meg kell köszönni a játékosoknak, hogy a nem könnyű helyzetünkben kiharcolták a három pontot. Nem lehet megállni, előre kell nézni és készülni a további meccsekre.

Vágó Attila: – A hazai csapat korán megszerezte a vezetést, utána nekünk is volt nagy lehetőségünk ha azt értékesítjük visszajöhettünk volna a meccsbe, nem sikerült. A Cigánd győzelme megérdemelt, mert úgy kezelték a meccset ahogyan azt kellett.

ÉM.
SZUPERINFO.HU