A Csorvást fogadja a HLKC szombaton a Balogh Imsi Sportközpontban

A Csorvást fogadja a HLKC szombaton a Balogh Imsi Sportközpontban

Az NBII 7. fordulójában újra hazai pályán szállnak harcba, ezúttal a közvetlen élmezőny mögött, a bajnoki tabellán 5. helyen álló Csorvási SK csapatát látják vendégül.

A csorvásiak nem tartoznak “kedvenc” ellenfelek közé, többször is borsot törtek már a csapat orra alá kellemetlen, sok-mozgásos játékukkal. A 2014/2015-ös bajnoki évben mindkét meccsen vendégsiker született (HLKC-Csorvás 16-24, Csorvás-HLKC 23-27). Az ellenfél az idei évben is masszív, “jól összerakott” csapat benyomását kelti, így maximális koncentráció és összeszedett játék kell a remélt győzelemhez.

A helyzetet nehezíti, hogy a múlt heti békéscsabai mérkőzésen megsérült Hegyi Diára sajnos hosszú ideig nem számíthatnak, az első 6 fordulóban 43 gólt termelő játékosra keddi térdműtétje után 2-3 hónapos kihagyás vár. Fontos lesz, hogy rákényszerítsék az ellenfélre a saját játékukat, amit fegyelmezetten kell tartani a meccs végéig.

Gaál Adrienn edző: “Biztos vagyok benne, hogy a szombati, Csorvás elleni meccs is az érdekes mérkőzések közé tartozik majd. Az elmúlt években jó meccseket játszottunk ellenük, szoros derbiket. Csapatomnak nem igazán “fekszik” a Csorvás játéka, ezért nagyon kell majd összpontosítanunk. Vannak jól begyakorolt mozgásaik, figuráik, amit minden mérkőzésen megpróbálnak 6-7 alkalommal eladni az ellenfélnek. Igyekszünk felkészülni, hogy ezekből ne tudjanak gólokat lőni. Jó csapat-munka folyik náluk, fiatalokból áll a csapat, akik évről-évre kovácsolódnak össze és egyre erősebb magot alkotnak. Meg kell találnunk a Csorvás játékának ellenszerét, a két pont itthon tartása a célunk!”

NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokság – 7. forduló

2015.11.07., szombat – Balogh Imsi Sportaréna

  • 17.00 Hódmezővásárhelyi LKC – Csorvási SK felnőtt mérkőzés

Jv: Fogl Ferenc, Tomkovics Ákos
Versenybíró: Gyuris László

  • 15.00 órától a junior csapatok lépnek pályára.

 

(Forrás: www.hlkc.hu).
SZUPERINFO.HU