A Diego házhoz viszi a lakáskultúrát

A Diego házhoz viszi a lakáskultúrát
Új lakás kialakítása, vagy az otthon felújítása, de egyszerűen csak a tavasz is elhozza azokat az igényeket, amit a Diego kínálata a legmagasabb szinten tud teljesíteni.


Keszthelyen számos lakberendezési kellék kínálatával, több mint egy évtizede van jelen a Diego üzlethálózathoz tartozó áruházával a Padlón Járunk Kft.
Melegburkoló anyagok közt a laminált és a PVC padlótól a bel- és kültéri műfűig bőséges választékban lehet tallózni. Függönyökből látunk légiesen könnyedeket, klasszikus és különleges szabásúakat. Fából és fémből készült karnisok, alak és szín sok változatával sorakoznak. A tapéták a természet különleges textúráit, a kastélyok exkluzív hangulatát keltik, idézik.
A vásárló azzal szembesül, hogy a Diego választék óriási. Ám csupán körülnézéssel még nem tudunk meg mindent…
– Számos szolgáltatást is nyújtunk, tanácsadással állunk rendelkezésre, helyszínen segítünk a színharmóniák összeállításában, készítünk például a tapétamintával azonos lámpaernyőt – sorolt példákat Fellner Gabriella, az üzlet vezetője, hozzátéve, hogy az egyéni rendeléseket is rövid határidővel, többségében 2-3 nap alatt tudják teljesíteni.
A kínálatban az európai országok legmárkásabb belsőépítészeti kellékei szerepelnek, formában, színben megfelelve a mindenkori eleganciának, az adott trendeknek. A padlóféleségek közt megtalálhatók a nagyforgalmú helyekre alkalmas, jó kopásálló úgynevezett közületi termékek. Azaz: minden tekintetben széleskörűen biztosítják, hogy az igényeket senkinek se kelljen szőnyeg alá söpörni, s ehhez ajánlanak spórolási technikákat, kedvezményes lehetőségeket.
– Érdemes csatlakozni a klubkártya programunkhoz. Ezzel már az első vásárlásnál is jelentős megtakarítás érhető el. Az így regisztrált partnereink minden újdonságról, akcióról folyamatosan tájékoztatást kapnak – mondta még el Fellner Gabriella.
INFOBOX
Keszthely, Murvás u.3
Tel: 83/511-826
www.diego.hu.
SZUPERINFO.HU