A drog miatt váltak szét Majka és Curtis útjai

Akt.:
Majka & Curtis idén is telt házas koncertet adott a Campus Fesztiválon
Majka & Curtis idén is telt házas koncertet adott a Campus Fesztiválon - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Majka fájdalmasan őszinte Facebook-posztban közölte a rajongókkal, nem bírja tovább azt a hiábavaló küzdelmet, amelyet az elmúlt évek során barátja és zenésztársa, Curtis függősége ellen vívott.

Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat!!! Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön … a kábítószer!!”

– kezdte sorait a rapper. Majoros Péter, azaz Majka és Széki Attila – művésznevén Curtis – hatalmas sikereket értek el együtt a magyar zeneipar berkein belül, mindemellett pedig szoros baráti kapcsolatot ápolnak. Majka az elmúlt öt év során folyamatosan támogatta Curtist, hogy jó útra térjen, ahogy írja, „orvostól orvosig” mentek, de hiába, zenésztársa újra és újra kábítószerhez nyúlt. A kálvária Majka bevallása szerint odáig jutott, hogy már a közös munka minőségére, a zeneszerzésre is kihatott, emiatt, mint írja, egyszerűen képtelen folytatni:

19 család eszik abból a kenyérből amit mi az asztalra teszünk. Ezt nem kockáztathatom tovább.”

A rapper szavaiból szinte süt a tehetetlenség, öt évnyi oltalom és patronálás után betelt nála a pohár. Arról mindenesetre biztosította barátját, hogy bár a szakmai útjaik most kettéválnak, továbbra is mellette fog állni:

Az biztos ,hogy lesz miről mesélni majd az unokáknak.”

A hírt Curtis is megerősítette hivatalos Facebook-oldalán:

A hír igaz! Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete!”

Széki Attila egyúttal arról is biztosította rajongóit, hogy Majka nélkül is folytatja a munkát, vagyis még hallatni fog magáról.

Nagyon úgy tűnik, hogy a 2018-as Campus Fesztivál volt tehát az utolsó, amelyen még együtt láthatta a hazai közönség a Majka-Curtis párost.

A Napló érdeklődésére Dajka Zoltán, Majka menedzsere elmondta, hogy Majka valamennyi koncertje meg lesz tartva, így a szeptember 26-ai debreceni fellépés is, Curtis kiesése miatt a műsor fog valamelyest változni. A zenekar már hetek óta egyezteti a YoUDay szervezőivel az este menetrendjét, a Nagyerdei Stadion közönségének – a népszerű slágerek mellett – különleges látványt és színpadképet ígér a produkció..
SZUPERINFO.HU