A határon túl folytatódott a tavaszi motoros felkészítés

A határon túl folytatódott a tavaszi motoros felkészítés
© Fotó: Police.hu
Hajdú-Bihar – A romániai Bihor Megyei Rendőrfelügyelőség és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködésének célja a partiumi motorosok biztonságos közlekedésre történő felkészítése volt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és “A Közlekedés Biztonságáért” Alapítvány 2019. április 13-án részt vett a Bihor Megyei Rendőrfelügyelőség, a helyi motoros klubok, valamint az egyik legnagyobb helyi járműkereskedés által szervezett tavaszi szezonnyitón. A közös megrendezést az is indokolta, hogy egyre több partiumi motoros dönt úgy, hogy Magyarországon is hódol szenvedélyének – írja a Police.hu.

A rossz idő ellenére több mint kétszáz motoros látogatott el a rendezvényre, amelyen a vezetéstechnikai tudásuk felfrissítésén túl elsősegélynyújtás-bemutató, valamint szakmai konzultációk is várták a résztvevőket. A program ideje alatt a helyszínen lehetett jelentkezni az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által 2019. május 4-én, szombaton, a Hungaroringen tartandó „MotoFest 2019” elnevezésű rendezvényre is.

A tavaszi motoros felkészítők a következő hetekben Hajdú-Bihar megyében folytatódnak tovább, hogy minél több kétkerekű járművezetőnek lehetősége legyen a biztonságos közlekedéshez szükséges ismeretek elsajátításához..
SZUPERINFO.HU