A jövő tehetségeit keresik Miskolcon is

Vastag Csaba
Vastag Csaba - © Fotó: Derencsényi István
Miskolc – Az idei X-Faktor résztvevői mutatkozhatnak be csütörtökön Miskolcon.

2019-ben ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktorban az RTL Klubon. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői csütörtökön Miskolcon várják a vállalkozószelleműeket.

Kipróbálhatják magukat

Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató show-műsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek – pozicionálják a műsort a válogatás szervezői a közleményükben. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia, valamint az USNK után 2019-ben lehet, hogy az az énekes, duó vagy zenekar léphet a győztesek klubjába, aki kipróbálja magát a mai miskolci meghallgatáson.

Március 7-én, délután 4 órától lesz a meghallgatás. A szervezők azt ajánlották: a jelentkezőknek érdemes több számmal is készülniük a castingra.

ÉM


ByeAlex és a USNK egymásra találtak
Fényeslitke - ByeAlex öt éve az ismeretlenség homályából tűnt fel. Véget ért az X-Faktor televíziós tehetségkutató műsor aktuális évada. Ez volt a nyolcadik sorozat, és tavalyelőtt szabolcs-szatmár-beregi győztest hirdettek a sonkádi Opitz Barbara személyében. Ezúttal a USNK nyert, a duettet File...

USNK
Budapest - A díj mellett a jövő évi Sziget fesztiválon is felléphetnek. A közönség szavazati alapján az USNK nyerte az idei X-Faktort. A második helyen a Stolen Beat, a harmadikon pedig Tamáska Gabi végzett. Videó: Az eredményhirdetés után Az új számuk: Forrás: szeretlekmagyaror....
SZUPERINFO.HU