A lett Aija Putnina az Aluinvent DVTK-nál

Akt.:
Aija Putnina (fehérben)
Aija Putnina (fehérben) - © Fotó: magánarchívum
Miskolc – Válogatott játékossal erősített a piros-fehérek NB I-es női kosárlabdacsapata.

Mint ismeretes, Eglé Sulciuté december 20-án súlyos, töréses sérülést szenvedett a Cegléd elleni bajnoki találkozón, a litván játékost másnap megműtötték, felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról gondoskodni kellett.

Rutinos, képzett

A klub választása a lett válogatott Aija Putninára esett. A játékos január 1-jén érkezik Miskolcra, így lesz néhány napja arra, hogy megismerkedjen a csapattal a ZTE elleni mérkőzés előtt. Völgyi Péter, a csapat sportszakmai igazgatója:

– Nem volt időnk a búslakodásra, így a karácsony a szóba jöhető játékosok feltérképezésével és értékelésével telt. Igazából négy-öt komoly jelöltünk maradt a végére, akik közül a választásunk Aijára esett. Rutinos, képzett, Euroliga-tapasztalattal rendelkező játékos, legutóbb a spanyol Euroligás Salamanca gárdájában játszott.

ÉM


Névjegy

Születési ideje: 1988. január 15.
Magassága: 191 cm
Posztja: center (4-5. pozíció)
Állampolgársága: lett


Sulciute (a labdával) sérülése miatt nem tud edzésbe állni
Miskolc - A női kosárlabda Magyar Kupa-döntőben hét csapat helye biztos, egy még kérdéses. A női kosárlabda Magyar Kupát a 2018/19–es évadban is az előző évekhez hasonló módon bonyolítják le, összesen nyolc ilyen mérkőzést játszanak három nap alatt, a versenynaptár szerint március első hétvégéjén...

Remek második félidőt produkáltak Zeléék
Miskolc - Az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapata győzelemmel búcsúzott a 2018-as évtől. A női kosárlabda NB I. 11. fordulójában csütörtök este a VBW CEKK Cegléd együttesét fogadta az Aluinvent-DVTK csapata. A hazaiak zsinórban nyolcadik győzelmük megszerzésére törekedtek, a vendéggárdának pedig ....
SZUPERINFO.HU