A mai kor igényeinek is igyekszünk megfelelni

Akt.:
A mai kor igényeinek is igyekszünk megfelelni
A karcagi Kaiser Étterem közel két évtizede fogadja vendégeit a város szívében. A menüt fogyasztók és az étlapról választók is naponta megelégedéssel nyugtázzák: ez finom volt! 

Szűcs Sándor, a Kaiser Étterem és Panzió tulajdonosa idézi fel a kezdeteket: – Éttermünk 1995-ben nyílt meg. A kezdeti kisebb alapterületet 2001-ben egy nagyteremmel és panzióval növeltük. Ez lehetővé tette szolgáltatásaink kibővítését.

Az ételek minőségére folyamatosan ügyelnek, fontosak számukra a házias ízek, a jó fűszerezések. Másokkal szemben is igényesek, az alapanyagok minőségét megkövetelik beszállítóiktól. A legendásan finom és laktató napi menü mindig igényesen összeállított 3 fogásos ebéd, amely levest, főételt és süteményt tartalmaz – tudtuk meg Szűcs Sándortól, aki a mai kor kihívásaira reagálva elmondta:

– Nyitásunk ideje óta sokat változott a lakosság étkezési szokása. Kezdetben leginkább a magyaros jellegű ételeket, ízeket kedvelték vendégeink. Napjainkra viszont már nagyon sok csirke és halétel fogy, bőséges salátával, könnyedebb köretekkel. Ennek megfelelően változott folyamatosan étlapunk is. Legutoljára ez év elején, így mára újabb ételekkel igen gazdag kínálatot tudunk biztosítani. A hagyományos, klasszikus fogások mellett a mai kor igényének megfelelő ételek is jelen vannak. A minőség és igényesség mellett azonban folyamatosan ügyelünk arra, hogy áraink elérhetőek, megfizethetőek legyenek.


Az is bátran felkeresheti az éttermet, aki odahaza fogad vendégeket. Hidegtálakat, frissen sültes tálakat megrendelésre is készítenek, ezek összeállításánál rugalmasan igazodnak a megrendelő elképzeléséhez.

Aki viszont nagyobb társasággal szeretne a Kaiserbe ellátogatni, annak sem kell csalódnia, rendezvényeket 60 főig tudnak vállalni.

A tulajdonos a panziót is büszkén mutatja meg: -Panziónk 5 szobájában 12 vendég számára tudunk férőhelyet biztosítani. A panzió, és ezen belül a szobák igényesen kialakítottak, tiszták. Mindegyik televízióval és wi-fi elérhetőséggel felszerelt.

Mind az étteremben és mind a panzióban családias hangulatú, figyelmes kiszolgálással igyekeznek megvalósítani, hogy a vendégek jól érezzék magukat, elégedetten, kellemesen kikapcsolódva, jól lakottan távozzanak.

Szeretettel várják Kedves Vendégeiket!

Elérhetőségeik:

5300 Karcag, Dózsa Gy. u.3.

Telefon: 06(59)313-791

Mobil: 06(30)349-3210

E-mail: szucssandor58@freemail.hu

(PR-cikk).
SZUPERINFO.HU