A Mono Manó zenekar lép fel szombaton a BFMK-ban

A Mono Manó zenekar lép fel szombaton a BFMK-ban
Mono Manó, Bözse Manó, Gergő Manó és a bohóc legújabb tavaszi kalandjaikat mesélik el a legfiatalabb korosztály tagjainak; a zenés, mesébe ágyazott, interaktív koncertre május 11-én, szombaton 11 órára várják a gyerekeket és szüleiket Manóerdő lakói a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központba.

A Manóerdőben élők nagyon szerették a muzsikát és a verseket, ezért úgy határoztak, hogy megalapítják a Mono Manó Zenekart. Ennek már tizenöt éve és Mono Manó (Vánkos Rita művészeti vezető, zeneszerző, szövegíró, gitáros- énekes) azóta is szorgalmasan írja egymás után a szebbnél szebb dalokat, melyek úgy sokasodtak, mint Manóerdőben a fák. Hogy ezek a dalok ne csak náluk legyenek hallhatóak, a három legügyesebb manó elindult az emberek földjére megkeresni a zeneszerető gyermekeket, felnőtteket. A manók sok városban, faluban megfordultak, sok koncerttel örvendeztették meg a kíváncsi közönséget és olyan nagyra nőtték ki magukat, hogy a zenekar országszerte hangoztatja őket a különböző évszakoknak, eseményeknek, ünnepköröknek, hagyományoknak megfelelően.

 

Szombaton délelőtt a hódmezővásárhelyi gyerekek is megismerkedhetnek Manóerdő “világjáró, muzikális vénájú” manócskáival és együtt énekelhetnek, játszhatnak a kedves kis erdei lényekkel a BFMK színpadán.

 

(Elek András – sajtóreferens)

 .
SZUPERINFO.HU