A női labdarúgók is gyűjtik már a pontokat

A Spartacus három meccse veretlen
A Spartacus három meccse veretlen - © Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu
Nyíregyháza – Március elején a női labdarúgó NB II. Keleti csoportjában is véget ért a téli szünet. A Nyíregyháza Spartacus a negyedik helyről folytatta a küzdelmeket, a Nyírség NSC egy ponttal lemaradva a hatodik pozícióból.

Gólgazdag nyitány

Előbbi kiütéses győzelemmel kezdte a tavaszt, 8–1-re megverte a Vácot idegenben. Múlt hétvégén is esélyesként lépett pályára a Szpari, és korán előnybe is került a Szolnok ellen, ám be kellett érnie 2–2-vel és az azzal járó egy ponttal. A Spartacus három meccse veretlen, továbbra is negyedik a tabellán.

A Nyírség NSC első meccse is sima volt, ám fordított előjellel: a rendre nagy győzelmet arató és még mindig veretlen Kelen SC-től 7–0-ra kapott ki. Hazai pályán javítottak a nyíregyháziak, akik a Kőbánya elleni 2–1-es meccs hajrában már emberhátrányban szerezték meg a győztes találatot. A Nyírség NSC maradt a hatodik.

Vasárnap mindkét csapat idegenben folytatja a szereplését, Makay Robin csapata a budapesti 1. FC Feminához látogat, Kósa János tanítványai Vácra látogatnak. A városi derbire sem kell sokat várni, április 13-án a Nyírség pályaválasztásával csap össze a két nyíregyházi csapat.

KM.
SZUPERINFO.HU