A Supra kft. tájékoztatója a digitális átállásról

Akt.:
A Supra kft. tájékoztatója a digitális átállásról
Előfizetőink is bizonyára értesültek már, hogy 2013. július 31-én megszűnik a hagyományos analóg televíziós műsorsugárzás Magyarországon, és helyébe a korszerűbb, több csatorna vételére alkalmas digitális műsorsugárzás lép.


Az átállás azokat a tévénézőket érinti, akik eddig hagyományos antennával fogták a földfelszíni analóg MTV1, RTL KLUB, TV2 műsorokat.
A SUPRA KFT. előfizetőit azonban nem érinti a változás, hiszen a jelenlegi és jövőbeni előfizetőinknek semmi tennivalójuk nincs: Nálunk nem fog elsötétülni a televízió képernyője, mert az analóg műsorok lekapcsolásakor a Supra hálózatain zavartalanul biztosítjuk a központilag lekapcsolt műsorokat. SUPRA Kft. kábeltelevíziós szolgáltatást nyújtó területei: Siófok – Zamárdi – Szántód – Kőröshegy – Balatonföldvár – Balatonszárszó – Szólád – Balatonöszöd – Balatonlelle – Balatonboglár – Balatonszabadi – Siójut – Ádánd – Ságvár – Tab.
Akciónkban most  „ 0 „ Ft-ért kábelTV  bekötés a Supra KábelTV hálózataival  lefedett településeken azok részére, akiknél a lekapcsoláskor eltűnnek az eddig nézett műsorok! Segítségünkkel továbbra is használhatják a jelenlegi tévékészüléküket, nézhetik a megszokott műsoraikat, választhatnak a Supra kínálatából további, több műsort tartalmazó műsorcsomagokat, igény szerint lehetősége van internet szolgáltatás kérésére is.

Infobox:
SUPRA KFT.
Ügyfélszolgálat: Siófok, Fő u.204-210.
Tel.: 84-310-334
E-mail: supra@supraktv.hu.
SZUPERINFO.HU