A szentesi Horváth Mihály Gimnázium 2012. évi szalagavató bálja

Akt.:
A szentesi Horváth Mihály Gimnázium 2012. évi szalagavató bálja
A szentesi Horváth Mihály Gimnázium 2012. december 1-jén tartotta szalagavató bálját a Szentes Városi Dr. Papp László Sportcsarnokban.

Decemberben szivárvány? Igen, mert a HMG szalagavatójának sokszínűsége felidézheti ezt a szép és ritka jelenséget. Szivárvány azért is, mert átívelt ez az este 4 ill. 6 gimnáziumi évet, összekötve a gyerekkort a felnőttkorba lépéssel. De még ennél is nagyobb távlatokat ölelt fel, mert a most 18 éves fiataloknak a 80 év fölötti Brusznyai József, az 56 után kivégzett Brusznyai Árpád testvére is küldött biztató üzenetet.

Tóth Tamás igazgató úr saját beszédén kívül felolvasta Brusznyai József egykori HMG-s diák és Farkas Sándor országgyűlési képviselő köszöntését is. Szirbik Imre polgármester úr köszöntötte a végzős diákokat.

Megnyitóbeszédek:

2012. december elsején zajlott a Városi Sportcsarnokban a Horváth Mihály Gimnázium szalagavatója. Mint minden évben, az idén is több hónapos készülés előzte meg ezt az ünnepséget, de megérte, mert olyan produkciók születtek, melyek 4 órán keresztül is képesek voltak kb. 2000 ember figyelmét lekötni. Az itt látható képsor keresztmetszetet ad az ünnepélyes szalagtűzésről, a beszédekről, az angol és bécsi keringőkről, az 5 osztálytáncról, az egyéni műsorszámokról, a szülőknek köszönetképpen énekelt dalról. Minden babonát cáfolva a 13 (ami a produkciók számát jelzi) egyáltalán nem bizonyult szerencsétlennek. A szalagavató a Megyeházán folytatódott vacsorával és tánccal.

A 12 A osztály:

A 12 B osztály:

A 12. C osztály egy osztálytípus, a vízilabda… úttörőiként tekintettek vissza az elmúlt 4 évre. Majd az egész búcsúzni készülő évfolyam nevében Sovány Csongor humorral fűszerezett beszédét hallgathattuk meg.

A 12 C osztály:

A 12 D osztály:

A 12 G osztály:

Angol keringő:

Bécsi keringő:

Egyéni műsorszámok:.
SZUPERINFO.HU