A TABELLA ÉLÉRE UGROTTAK A JUNIOROK

A TABELLA ÉLÉRE UGROTTAK A JUNIOROK

A bajnoki tabellát vezető, két 100%-os csapat találkozott szombaton a Balogh Imsi Sportközpontban az NBII Dél-Kelet csoport junior bajnokság 10. fordulójában.

A vendég gyomaendrődiek jobb gólarányuknak köszönhetően az élen álltak a meccs előtt, így számunkra kiemelten fontos volt a győzelem a forduló rangadóján.

Magabiztos játékkal kezdte csapatunk a mérkőzést, és ugyan csúsztak apróbb hibák a játékunkba, a félidő derekára így is sikerült állandósítani 3-4 gólos előnyt. Főként Kónya és Földesi gólerős játékának köszönhetően sikerült jobban leszakítani a vendégeket, akik főként beállósuk megjátszásából tudtak eredményesek lenni.

A félidőben 17-11 eredmény állt az eredményjelzőn, ami kicsit minket is meglepett, hiszen szorosabb mérkőzésre számítottunk.

A második játékrészben a csapat talán az egész idény legjobb játékát produkálta. Az első 10 percben állva hagyták a gyomaendrődieket (40. perc 24-12), és szerencsére ezután sem vettek vissza a lendületből a lányok, így a mérkőzés vége kiütéses győzelmet hozott. Csapatunk minden játékelemben felülmúlta ellenfelét, így nagy-arányú győzelmünk teljesen megérdemelt.

Sikerüknek köszönhetően átvették a bajnoki tabellán a vezetést a gyomaendrődi csapattól.

NBII Dél-Kelet csoport női junior kézilabda bajnokság – 10. forduló
2015.11.28., Balogh Imsi Spcs.- 250 néző

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyomaendrődi Liget Fürdő NKSE 40-21 (17-11)
Jv: Major Gábor, Takács Tibor

HLKC: Balogh – Sajtos 3, Sebők 1, Klemm 6, Földesi 7, Kónya 4, Kandó 2, Cs: Bánfi (k), Kránitz 1, Blaskovics 3, Becsei 1, Bálint 3, Besenyi 1, Mérai 7, Kovács, Molnár S. 1

A Gyomaendrőd gólszerzői: Baráth 10, Gyuricza 5, Kruchio 2, Kovács 2, Farkas 2

Kis Márk edző: “Az őszi elsőségről döntött a mérkőzés, de a csapatot nem nyomta agyon a teher… sőt szárnyakat adott! Örülök a magabiztos és nagyarányú győzelemnek! Gratulálok a lányoknak!”

Az őszi szezon zárófordulójában (december 4., péntek – Szeghalom) a csapat számára a hibátlan őszi mérleg megőrzése lesz a tét!

 

(Forrás: www.hlkc.hu).
SZUPERINFO.HU