Agrárkamarai választások 2013

Agrárkamarai választások 2013
A 2013-as év fordulópontot hoz a magyar vidék életében: minden eddiginél szélesebb bázison megalakul a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara, a hazai agrárium korszerű, új köztestülete. Az új szervezet kiterjed a teljes élelmiszer-előállítási láncra, azaz alanyi jogon tagja lesz a mezőgazdaság, az élelmiszeripar, az agráripar és a vidékfejlesztés minden piaci szereplője.

Közel 200 ezer leendő tag jelentkezett be érvényesen a törvény által előírt határidőig az új kamarába, és szerzett ezáltal jogot a részvételre a 2013. február 1-21. közötti kamarai választásokon, ahol az “egy tag-egy szavazat” elve alapján voksolhatnak a kamarai küldöttekre.

Közös ügyünk, hogy a magyar vidék éljen a megkapott lehetőséggel, és az új Nemzeti Agrárkamara az ágazat erős érdekvédője, valódi támogatója legyen. Az új köztestület munkája akkor lesz eredményes, ha azt szakmailag rátermett, elkötelezett és felelősen gondolkodó szakemberek vezetik.

VEGYEN RÉSZT ÖN IS AKTÍVAN AZ ÚJ KAMARA JÖVŐJÉNEK ALAKÍTÁSÁBAN, ÉS ÉLJEN SZAVAZATI JOGÁVAL!

A választásokkal kapcsolatos kérdésekben az érdeklődők hívhatják az Agrárkamara telefonos választási ügyfélszolgálatát a 06-80-911-078-as zöld számon, illetve írhatnak a valasztas@agrarkamara.hu e-mail címre.

 A Tamási szavazatleadás helyszíne és időpontja:

Tamási, Szabadság út 50. Városi Művelődési Központ, 3. klubszoba

2013. Február 7. 7:00-18:00

 

Forrás: www.agrarkamara.hu, fotó: www.kepguru.hu.
SZUPERINFO.HU