Amikor a romantikának annyi: a nő hajat mosott a zuhanyzós szex közben, a pasi szimplán bekakált (18+)

Akt.:
Amikor a romantikának annyi: a nő hajat mosott a zuhanyzós szex közben, a pasi szimplán bekakált (18+)
© Illusztráció: Body & Soul
Van az úgy, hogy a fékezhetetlen vágy olykor kellemet helyzetbe hozhatja az embert.

Néhányan most elmesélték a legbizarrabb szextörténetüket, természetesen név nélkül: készüljön fel mindenki, mert ez vad menet lesz!

Legalább megmosta a haját

“Picit becsiccsentettem, na jó, nagyon. Kitaláltuk, hogy milyen buli lenne a zuhany alatt csinálni. Beléptem és megengedtem a vizet. A megszokás azonban elirányított a céltól, így elkezdtem hajat mosni. Mikor már a kondicionálásnál jártam, akkor jutott eszembe, hogy egy férfi is velem van. Tátott szájjal nézett rám. És végül nem, lett semmi.”

A recepción nagyon jót röhögtek

“Prágában voltam üzleti úton és találkoztam a legszexibb ausztrál pasival, akit valaha láttam. Szerencsére én sem voltam közömbös számára, így csináltuk a medencében, a szaunában és a wellness részleg várójában a kanapén. Amikor éjszaka kettőkor botorkáltunk fel a szobába, a recepción nagyon röhögtek. Kiderült, hogy mindenhol volt kamera.”

Nem csak puki volt

“A legkellemetlenebb, ami valaha történt velem, hogy a büdöstől nem tudtunk szexelni. A pasimnak egész nap fel volt fújódva, és sokat szellentett. Azt mondta jól érzi magát, így elkezdtük levetkőztetni egymást. De ahogy kerültek le a ruhák, egyre kellemetlenebb volt a szag és én azt gondoltam talán nem csak puki lehet ez. Amikor levettem a gatyáját kiderült, hogy tényleg nem csak az volt.”

Nem húzott az ujjára gyűrűt, viszont kihúzta a hüvelyéből…

“Hüvelygyűrűt használtam fogamzásgátlónak, ami folyamatosan adagolja a gyógyszert. A pasim olyan erővel és hévvel tett a magáévá, hogy a gyűrű ráakadt a péniszére, és kihúzta a hüvelyemből.”

Forrás: ripost.hu


A Whisper nevű telefonos alkalmazáson keresztül néhány, a nevét nem vállaló felhasználó megosztotta a világgal élete legcikibb szexuális élményét. Ezekből szemezgettünk most. Spriccelő tejtől az orálszexes fingásig - következzenek az arcpirítóan ciki szexbakik! "A legrosszabb szexélményem egyérte...

Alighanem mindenkinek akad olyan szex élménye, ami távolról sem nevezhető erotikusnak, és hencegni se nagyon lehet velük, na de ami most következik, nos, maradjunk annyiban, hogy mind a három igen csak meredek... A pasi nekiállt telefonálni szex közben "Még csak néhány randi óta ismertem a fickót,...

Címkék: , , ,


.
SZUPERINFO.HU