Április végéig bármi történhet

A sötét mezes nagyhalásziak Csengerbe utaznak, a Mándok a Tarpát fogadja
A sötét mezes nagyhalásziak Csengerbe utaznak, a Mándok a Tarpát fogadja - © Fotó: Dodó Ferenc
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Valaki egy szeptemberi meccsre emlékezett, más a jövőt említette.

A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály hétvégi fordulójában többen is véget vetnének egy sorozatnak. Márton István abban bízik, hogy ezúttal jobban elbírnak az aktuális listavezetővel, mint tették azt három hete, ráadásul a Tarpa esetleges győzelmének külön érdekessége is lenne – az immáron tizennégy meccse veretlen Mándok épp náluk égett meg legutóbb, még szeptember elsején.

Csáki Róbert előre tekintett, és abban reménykedik, hogy a Tiszakanyár első igazán jó meccsére és ezzel együtt az első tavaszi győzelmére nem kell április végéig várni.

A Mándokéhoz még nem hasonlítható, de dicséretes szériában van a Balkány is, amely az egyre inkább magára találó Nagyecsedet fogadja. Az ecsediek közvetlen riválisa, a Nyírgyulaj sem mostanában veszített pontot, ráadásul hosszú idő után most játszhat először hazai pályán.

Minden pont számít

Az Ibránynak is bele kell kezdenie a pontgyűjtésbe, erre jó esélye van a sereghajtó ellen. A Tiszavasvárihoz hasonlóan a kiesés elől menekülő Csengernek sem lesz könnyű dolga, hiszen a Nagyhalászt látja vendégül.

Baktalórántházán ki-ki meccset rendeznek, Gyulaházán úgy érzik, ezúttal meglehet a győzelem, amivel ők is elindulhatnak felfelé. Egy biztos, a tabella alján minden hétvége létfontosságú.

– KM –.
SZUPERINFO.HU