Arany Sámli-díjat kapott Czédula Imre

Arany Sámli-díjat kapott Czédula Imre
Tizenharmadik alkalommal rendezte meg december 3-án az orosházi Táncsics gimnázium a Sámli bált, melyet a gimnázium és a szülői munkaközösség azzal a céllal hívott életre, hogy diákok, tanárok és szülők kulturáltan szórakozhassanak együtt, a bevételt pedig nemes célokra …

fordíthassák.

Szintén hagyomány, hogy a bál keretében Arany Sámli-díjjal köszönik meg a támogatást mindazoknak, akik az intézmény oktató-nevelő munkáját segítik, hírnevét öregbítik. Az idei évben Czédula Imre, az Orosháza, Dél-Békési Szuperinfó alapító laptulajdonosa is a díjazottak között volt. Czédula Imre a média megjelenés elősegítéséért részesült az elismerésben. A gimnázium vezetősége és szülői munkaközössége ezzel köszönte meg, hogy az Orosházi Szuperinfóban évek óta a piaci ár alatt jelenhetnek meg az iskola hírei, felhívásai.

Czédula Imre elmondta, hogy a cége és a Szuperinfó számára mindig is fontos volt, hogy jelen legyen a város társadalmi, kulturális életében, jó kapcsolatokat ápoljon a helyi intézményekkel, szervezetekkel, cégekkel. Az elmúlt 27 év során számtalan kulturális, oktatási vagy sport rendezvény szervezésében, népszerűsítésében vagy éppen szponzorálásában vett rész. Munkáját több alkalommal köszönték meg, és minden elismerésnek nagyon örül. 1999-ben elsőként nyerte el például az akkor alapított „Év Mecénása” díjat. A mostani Arany Sámli-díjra nagyon büszke, és a továbbiakban is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ezeket a kapcsolatokat ápolja a saját lehetőségei szerint.

 

 .
SZUPERINFO.HU