Avar- és nádastűzhöz, árokba csúszott kocsihoz hívták a megyei tűzoltókat

Akt.:
Avar- és nádastűzhöz, árokba csúszott kocsihoz hívták a megyei tűzoltókat
© Fotó: Czeglédi Zsolt
Hajdú-Bihar – Leégett az étel Debrecenben, nádas lángolt Karcagnál, és egy személygépkocsi árokba borult Egyek közelében csütörtökön.

Tegnap hajnalban füstöt érzékeltek Debrecenben, egy Füredi úti társasház első emeletén. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, megállapították, hogy a füst forrása ételleégés volt, majd átszellőztették az érintett lakást és a lépcsőházat. A mentősök két személyt szállítottak kórházba.

Telekháza és Egyek között, 3316-os úton árokba csúszott egy személygépkocsi tegnap délelőtt. Az egyeki tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a kerekeire állították. A mentősök egy sérültet szállítottak kórházba.

Kerti égetéshez riasztották a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat tegnap délelőtt, mert a tűz a száraz avarra is továbbterjedt. A tűzoltók kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Tegnap délután nádas égett Karcag határában, a Kenderesi út mentén másfél hektár területen. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –.
SZUPERINFO.HU