Az Amway megtisztította a gyermekklinikák környékét négy városban

Az Amway megtisztította a gyermekklinikák környékét négy városban
Az Amway Hungária a Föld Napja alkalmából négy városban, Budapesten, Pécsett, Debrecenben és Szegeden hirdetett szemétszedési akciót. A vállalat dolgozói és termékforgalmazói minden helyszínen a gyermekklinikák környékét tisztították meg. Több mint százhúszan vettek részt az akcióban, és körülbelül 4.300 liternyi szemetet gyűjtöttek össze.

Az Amway Hungária lelkes csapatai április 22-én, azaz a Föld Napján délelőtt tizenegy órakor álltak neki megtisztítani a gyermekklinikák udvarát és a környező utcákat Budapesten, Pécsett, Debrecenben és Szegeden. Több mint egy órán keresztül gyűjtötték a szemetet, ennyi idő alatt 125 darab 35 literes zsákot töltöttek meg, vagyis több mint 4.300 liternyi hulladéktól tisztították meg a kórházak környékét.

 

Az Amway munkatársain kívül termékforgalmazók is szép számmal csatlakoztak az akcióhoz, legtöbben Budapesten jöttek el, itt 55-en gyűjtötték a szemetet. A SOTE I. sz. Gyermekklinikáján Dr. Tóth-Heyn Péter, az intenzív osztály osztályvezető egyetemi adjunktusa személyesen köszönte meg a vállalat segítségét. Nem meglepő talán, hogy a legszemetesebb a fővárosi helyszín volt, a nyolcadik kerület utcáiról sok csikket, üvegszilánkot és kutyapiszkot szedtek össze az önkéntesek.

 

A fővároson kívül azonban másik három nagyvárosban is dolgoztak a vállalat szemétszedő csapatai. Debrecenben harmincan, Pécsett huszonöten, míg Szegeden tizenöten csatlakoztak az akcióhoz. Habár Dunaújvárosban nem hirdetett szemétgyűjtést az Amway, tegnap, április 21-én egy tizenöt fős csapat itt is megtisztította a város egy részét: két óvoda és egy iskola környékét.

 

Az Amway Hungária célja április 22-ei akciójával nem más, mint példát mutatni másoknak, és felhívni a tiszta környezet fontosságára a figyelmet. „One by One – Egyenként a gyermekekért” kampányuk keretében 2003 óta tízmillió gyermeknek segítettek, a vállalat önkéntesei összesen 2,7 millió munkaórát áldoztak erre a nemes célra a világ minden táján. Az Amway idén ünnepli ennek a kampányának tizedik évfordulóját, amely világszerte próbálja jobbá tenni a gyermekek életét.

 

Az Amway-ről

Az Amway (amway.com) világszerte a közvetlen értékesítési iparág egyik vezető vállalata. Az 1959-ben az Egyesült Államok-beli Adában alapított és jelenleg is ottani székhellyel működő Amway több mint nyolcvan országban kínál fogyasztóknak szánt termékeket és üzleti lehetőséget. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE® vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az ARTISTRY® bőrápolók és dekorkozmetikumok, valamint az eSpring® víztisztító rendszerek. A 2011-es pénzügyi évben az Amway vállalatcsoport éves árbevétele 10,9 milliárd dollár volt. További információk: www.amway.hu

 

(Amway Hungária)

 .
SZUPERINFO.HU