Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Akt.:
Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Miskolc, Szerencs, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. december 11-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci rendőrök három férfival önkényes beköltözés, garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés, az encsi járőrök két fővel garázdaság, egy fővel tulajdon elleni szabálysértés, míg a sátoraljaújhelyi rendőrök egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság kettő, míg a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően az ózdi, a kazincbarcikai és a mezőkövesdi rendőrök egy-egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –.
SZUPERINFO.HU