Az első kapuvári kick box arany

Az első kapuvári kick box arany
Esztergomban versenyeztek a kapuvári kick boxosok.

2013. március 23-án Esztergomban rendezték a 4Fight Kupa II. fordulóját. A kapuvári Castrum SC három versenyzővel és egy bíróval képviseltette magát az eseményen. A nap kétórás kocsiút után a mérlegeléssel kezdődött. Ezután edzői megbeszélés, majd a megnyitó következett.

A versenyt semi  és light contact szabályrendszerrel kezdték, így kezdetét vette az órákon át tartó várakozás. Körülbelül délután 4 órakor elkezdődtek a Low kick mérkőzések, ahol Molnár Sándor vezetőbíróként debütált, és 4 mérkőzést vezetett.

Nagyon vártuk már Simon Ádám mérkőzését, aki low kick szabályrendszerben, -91kg-ban versenyzett. Ádám küzdelmes mérkőzésen végül pontozással győzött, így aranyéremmel térhetett haza. Ezután következtek a kick-light küzdelmek, ahol két női versenyzőnk – Jakabné Szabó Ágnes és Molnár Noémi Lili – is először lépett a pástra. Noémi eredetileg juniorok között indult volna, ám itt nem akadt ellenfele, így Ágneshez hasonlóan a felnőttek között, -60 kg-os súlycsoportban indult. Elsőként Ágnes lépett pástra,és egy kemény mérkőzésen tisztességesen helyt állt a későbbi győztessel szemben. Ezután Noémi következett,aki ugyan jól dolgozott,és az utolsó pillanatig küzdött, nem tudta megnyerni a mérkőzését. Végül azonban bronzérmes lett, így klubunk két éremmel és sok tapasztalattal gazdagodott.

A hosszú felkészülés és a kemény edzések meghozták az eredményt és sikerült jól teljesítenünk. Felkészítők : Molnár Sándor és Soós István.

Molnár Sándor


Címkék: ,


.
SZUPERINFO.HU