Ázsiában töltődik Kasza Tibi

Akt.:
Ázsiában töltődik Kasza Tibi
A Crystal együttes egyik tagjaként ismerhettük meg annak idején Kasza Tibit.

Ma, azonkívül, hogy szóló­énekesi pályáján töretlenül halad előre, találkozhatunk vele minden kedden a Class FM Morning Show című műsorában, gyakori szereplője a különböző televíziós műsoroknak, tehetséges fotósként is emlegetik, kalandos életéről pedig szinte minden héten olvashatunk az újságok hasábjain. Sokat dolgozik, de – mint mondja – egyik tevékenységét sem éli meg munkaként, mert minden, amit csinál, kikapcsolja és szórakoztatja őt.
– Elindult A Nagy Duett című műsor a SuperTV2-n, amelyben te vagy az egyik zsűritag.
– Az első szériának is részese voltam, és sok kellemes emléket őriztem róla, így nagyon vártam a folytatást. És nem is csalódtam. Újra fantasztikus csapat jött össze, és eszméletlenül jó hangulatban folyik a munka.
– Milyen a mezőny?
– Erősek a párosok. Bár lehet, hogy kezdetben még kissé bátortalanok, de, ahogy előrehaladunk a versenyben, biztos vagyok benne, hogy egyre őrültebb produkciókat fogunk látni.
– Kikben látsz lehetőséget a győzelemre?
– Zsűritagként természetesen erre nem felelhetek. Úgy ülök estéről estére a székembe, hogy „Gyere föl a színpadra, és lepj meg!”. Véleményem szerint arról szól ez a műsor, hogy a szereplők át merjék lépni saját határaikat, és meglepetést okozzanak mind az ítészeknek, mind a közönségnek.
– Rengeteget utazol, milyen úti célokat választasz szívesen?
– Az a véleményem, hogy egy kreativitást igénylő szakmában dolgozó ember számára majdhogynem kötelező, hogy sokat utazzék. Szüksége van azokra az élményekre, impulzusokra, amelyekből rendre töltekezni tud, és hozzásegítik a folyamatos megújuláshoz. Nekem London az egyik kedvenc városom Európában. Imádom a nyüzsgését, a hangulatát. Viszonylag sok időt töltök ott, és egy magyar érdekképviseletnek is segítem a munkáját, amely a Londonba érkező magyarokat támogatja. De emellett abszolút szerelmese vagyok Ázsiának, egy-két hónapot szoktam ott tölteni egy évben. A totális kikapcsolódást és harmóniát mindig Ázsiában élem meg, amint megérkezem oda, minden gondomat magam mögött hagyom. Az a fajta kultúra és szellemiség olyan szinten kiegyensúlyoz és megnyugtat, amilyet itthon nagyon nehezen tudok megvalósítani. Itthon folyton pörgök, állandóan a maximumot próbálom nyújtani, de amint ázsiai földre lépek, legyen az akár Thaiföld, Kína vagy Kambodzsa, valami megmagyarázhatatlan nyugalom lesz úrrá rajtam, és úgy érzem, enyém a világ.
– A fotózást mennyire komolyan¬ műveled?
– A fotózásra a mai napig hobbyként tekintek, annak ellenére, hogy nagyon komoly felkéréseket kapok az utóbbi időben.
– Mi jellemzi a látásmódodat?
– Divatfotósnak vallom magam, akit alapvetően a szépség motivál. Arra törekszem, hogy a képeimen keresztül bemutassam a modellem legszebb arcát, ahogy ő szereti látni, vagy amilyennek talán még soha nem látta magát. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindezt természetesen érjem el, azaz ne öt kiló sminkkel tűnjék szépnek a hölgy, hanem a maga természetességében. Azt gondolom, fotósként ez az erősségem.
– Hol lehet találkozni veled mostanában?
– Folyamatosan vannak fellépéseim Budapest legnevesebb klubjaiban, és az év második felében egy nagyszabású önálló koncertre is készülök.Budai Klára

 .
SZUPERINFO.HU