Bea asszony kitálalt!

Bea asszony kitálalt!

A nő szerint Győzike csak kitalálta, hogy új kedvese van.

Gáspár Győző és Bea kénytelenek együtt lenni, hiszen ismét forgatják a show-t. A feleség elmesélte, hogy az elején nagyon nehéz volt, csak ordítoztak, de már megszokták egymás jelenlétét.

Az asszony az egyik napilapban kitálalt Győzikéről. Elmondta, hogy szerinte nincs is új barátnője a rappernek.

Ildikó olyan, mint Columbo felesége, még senki nem láta, szerintem füllentés az egész. Kitalálta, aztán elsodorta a történet. Sosem találkoztam azzal a nővel.

Lehetett látni Győzit egy lánnyal itt-ott, de lerítt róluk, hogy nem igazi kapcsolat. Szerzett egy havert, hogy féltékennyé tegyen. Ha szeretője lenne, úgysem mondaná el.

Bea azt is lemesélte, hogy néha bizony igencsak elfajultak a vitáik. Egy alkalommal például Győzike elszökött, és mikor hajnalban hazament, Bea lefújta gázspray-vel.

A feleség azt mondja, akadna olyan férfi, aki csapná neki a szelet, de szerinte az összes pasi egyforma. Ráadásul nem szeretne még egyszer mindent előről kezdeni.

– Megszokni egy másik rigolyáit, új anyóst, apóst, esetleg más gyerekét…á, nem! Nem biztos, hogy válni akarok. Igaz, párszor már leültünk megbeszélni a dolgokat, de mindig ordítás lett a vége. Szerintem még szeretem, csak nehéz bevallani magamnak, neki meg pláne.
Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:.
SZUPERINFO.HU