Öt új autó a józsefvárosi rendőrkapitányság kötelékében

Öt új autó a józsefvárosi rendőrkapitányság kötelékében
Fiatalodik a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság gépjárműflottája. 2018 januárjában 5 új Skoda Octavia kombi állt szolgálatba a józsefvárosi rendőrség kötelékében.

A mintegy 50 millió forint értékű autók a járőrözések, valamint a körzeti megbízottak munkája során jelentenek segítséget.

Az új rendőrségi gépkocsik Molnár Gábor alezredes, Józsefváros rendőrkapitánya szerint megfelelnek a XXI. század környezetvédelmi és biztonsági követelményeinek is. Technikailag jól felszereltek, légzsákkal ellátottak, biztosított hozzájuk a téli és a nyári gumiabroncs.

Molnár Gábor elárulta, hogy az autók felszereltségének egyik különlegessége az autók tetejére szerelt fényhíd, amely egy led-technikán alapuló megoldással szöveges feliratok megjelenítésére is alkalmas.

– Így akár rossz látási viszonyok esetén is jól kivehető lesz a rendőri intézkedés szándéka – hangsúlyozta a rendőrkapitány. Majd hozzátette: az autók a nap 24 órájában a közterületi szolgálatok, illetve a körzeti megbízottak munkája során is bevetésre kerülnek.

Fotó: Baranyai Attila – Józsefváros újság

rendorauto-foto-barany_optBelváros.
SZUPERINFO.HU