Bernáth Attila címet védett

Bernáth Attila címet védett
© Fotó: www.dvscboxing.hu
Debrecen – A DVSC bokszolói minden éremből szereztek egyet-egyet Budapesten a február 14-17. között megrendezett Énekes István Emlékversenyen.

Az ifjúságiaknak megrendezett hagyományos országos viadalon Bernáth Attila akárcsak tavaly, idén is a legjobb tudott lenni súlycsoportjában (49 kg), míg az egy éve szintén bajnok Bernáth László ezúttal bronzéremig jutott. Mellettük Bernáth Richárd is aranyérmes volt egy éve, de ő akkor még a juniorok között, így első éves ifiként a 2018-as Énekes-döntőben először mérkőzhetett ebben a korcsoportban az aranyért. Az előző kiírás bajnoka, a kecskeméti Borsos Tamás ellen picivel, de alulmaradt, s ezüstérmet vehetett át.

 

Fotó: www.dvscboxing.hu Fotó: www.dvscboxing.hu ©

Salánki László edző szerint Bernáth Ricsinek, aki az előző években talán a legjobb eredményeket hozta a DVSC-nek vissza kell térnie arra az útra, amelyen eddig járt, s akkor bármit elérhet a tehetségével. Bernáth Attila ugyanakkor csak dicsérhető, hiszen nem volt kérdéses a sikere. Bernáth László pechjére az MTK-s Báki Alex utánpótlás-Európa-bajnokkal nézett szembe az elődöntőben, s bár hatalmas meccset bunyózott a két tehetség, végül Báki került a fináléba, s lett Laci bronzérmes.

A DVSC csapatában még Lakatos Csaba húzott kesztyűt, de a +91 kilósok között nem ért el a dobogóig, valamint Kiss Krisztián, aki szintén helyezett volt az 56 kg-ban.

– dvscboxing –.
SZUPERINFO.HU