Besurranó tolvajokat fogtak el a szentesi rendőrök

Besurranó tolvajokat fogtak el a szentesi rendőrök
A bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a szentesi nyomozók azt a két férfit, akik egy nyitott lakásból loptak el értékeket.


A Szentesi Rendőrkapitányság ügyeletét 2013. március 19-én a déli órákban a Lahner György utcából hívták, ahonnan bejelentették, hogy ismeretlenek bementek egy nyitott lakásba. A hivatlan vendégek fagyasztott húst, ruhaneműt, a sértett három pár cipőjét és hátizsákját vitték magukkal.

A segélyhívástól számított egy órán belül a szentesi nyomozók látókörébe került H. János, akinél házkutatást tartottak, melynek során előkerült a bűncselekményből származó dolgok egy része. A rendőrök találtak egy hátizsákot is, amiről azt állította a gyanúsított, hogy a sajátja. Arra viszont nem tudott magyarázatot adni, hogy akkor azon miért a sértett neve szerepel.

A szentesi nyomozók megállapították azt is, hogy a 27 éves helybeli férfinak társa is volt, V. Mátyás, aki ellen szintén lopás vétsége megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A Szentesi Rendőrkapitányság H. Jánost kihallgatását követően őrizetbe vette és előterjesztést tett az előzetes letartóztatására.

– Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság –.
SZUPERINFO.HU