BodyU a szépség és egészség forrása

BodyU a szépség és egészség forrása
Ahogy a tavasz megújítja a természetet, úgy az embernek is szüksége van a frissülésre. Az újonnan nyílt keszthelyi BodyU szalon sokoldalúan segít, hogy erőt, s ne fáradtságot hozzon a hamarosan beköszöntő évszak.

A belvárosban, a Georgikon u. 4/A szám alatt a szépség, az egészség forrása lakozik. Kocsi Petra, a szalon tulajdonosa előrebocsátja: az igénybe vehető eszközök, a kezelések a legkorszerűbb módon nyújtják azt, amire a testnek szüksége van. A szolgáltatások szépészetet, természetgyógyászatot és orvoslást ölelnek föl.
Rendelkezésre áll a páratlanul sokoldalúan hasznos InfraSlim X készülék, melynek segítségével, csak példákat említve: gyors testsúly csökkenés, kondíciójavulás, immunrendszer erősödés, szövetregenerálódás érhető el.
– Páciensünk infralámpák kellemes melegénél végez kerékpározó mozgást fekvő testhelyzetben, így az ízületeket nem éri terhelés, nem alakul ki légszomj – mondta el a készülékről a legfontosabbakat Kocsi Petra, hozzátéve: – Mivel a használat időseknek is ajánlott, nyugdíjasoknak, továbbá egészséget veszélyeztető túlsúlyos vendégeinknek 10 százalékos árkedvezményt adunk.
Arckezelési eljárások közt rendelkezésre áll a ránctalanító, bőrhibákat eltüntető hideglézeres módszer, továbbá rehabilitációs kezelésként az EMS elektromos izomstimuláló, ami az arc egyes bénult részeinek regenerálódását segíti elő. Seprűvénák, májfoltok eltüntetetésének, a szőrtelenítésnek hatékony, korszerű eszközeként áll rendelkezésre az SHR készülék.
– Természetgyógyászati körben végzünk fülakupunktúrát, amivel egyebek közt gyakori fejfájások előfordulását lehet megszüntetni, foglalkozunk talpreflexológiával, nyújtunk gyógypedikűr szolgáltatást, ide tartozóan benőtt köröm eltávolítást, repedezett sarok kezelést és hasonlókat – sorolta még Kocsi Petra.
Kéthetente csütörtöki napokon reggel 9 órától a BodyU-ban dr. Fekete Zsombor radiológus szakorvos ultrahang vizsgálati szakrendelése is elérhető. Az ugyancsak csúcskategóriás készülékkel kimutathatók a legkisebb mértékű elváltozások, s ne feledjük: az időben felismert betegség, a helyes diagnózis adja a legjobb esélyt a gyógyulásra.
A szolgáltatások a 06-30/858-9251 telefonszámon bejelentkezéssel vehetők igénybe.
INFOBOX
BodyU
Keszthely, Georgikon u. 4/A
Nyitva: minden nap 8-20 óra
www.bodyu.hu
Bejelentkezés: 06-30/858-9251.
SZUPERINFO.HU