Borzalmas dolgokat jósolt 2019-re a vak jósnő, Baba Vanga

Akt.:
Borzalmas dolgokat jósolt 2019-re a vak jósnő, Baba Vanga
© Illusztráció: elpopular.pe/
Meteor, válság, merénylet – még Putyin és Trump számára is igen sötét jövőt ígért Baba Vanga, a vak jósnő, aki bár 2 évtizede halott, a jóslatai mégis fennmaradtak, sőt, igaznak is bizonyultak eddig: hisz többek között előre megjósolta azt is, hogy megtámadják majd a World Trade Center ikertornyait, de a Brexitet és az ISIS felemelkedését is jó előre látta.

Baba Vanga 1996-ban hunyt el 85 éves korában, de 50 éves pályafutása során számtalan olyan eseményt jövendölt meg, ami később tényleg bekövetkezett.

No de mi vár ránk szerinte 2019-ben?

A jósnő szerint Európát gazdasági összeomlás sújtja majd, valamint azt is megjövendölte, hogy merényletet követnek el Putyin ellen – akit ráadásul a saját emberei árulják majd el. Ám azt nem árulta el, hogy sikerrel jár-e a merénylet, vagy sem.

Baba Vanga szerint az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Trump egy titokzatos betegség áldozatává válik, amitől megsüketül, majd később agykárosodást is szenved.

A jósnő egy, a 2004-es cunamihoz hasonló katasztrófát is megjövendölt, ami Ázsiát érinti, valamint a jóslatai szerint egy meteor is becsapódik majd Oroszországban.

Forrás: blikk.hu

Címkék: , , ,


.
SZUPERINFO.HU