10 év után új dalt adott ki Erox Martini

10 év után új dalt adott ki Erox Martini
Egy latinos nyári slágerrel tér vissza a magyar Eros Ramazottiként emlegetett énekes-dalszerző, Erox Martini. A Cos’è l’amore? című dalban arról énekel, hogy miről szól valójában a szerelem.

A szerzemény hat éven át készült, többek között Erox magánéleti küzdelmei miatt is kellett ilyen sokat várni a dalra.

– A ‚Cos’è l’amore? a szerelemről szól, de szokatlan megközelítésben. A nyálas gondolatok helyett üzenetet küldök a pároknak, hogy figyeljenek oda egymásra, értékeljék a különleges köteléket, ami összetartja őket. A latinos ritmus és a mondanivaló szerintem nagyon eltalálja a szíveket: úgy érzem, ez lesz az eddigi legnagyobb slágerem. Nemsokára Olaszországba utazom, hogy az ottani sajtónak is bemutassam a dalt, és remélem jó barátommal, Eros Ramazottival is tudok majd találkozni, hogy megmutassam neki – mondta Erox Martini.

A klip premierjére egy régi ismerőse, Rosario Neri, a Lorabea Film Production tulajdonosa, az ismert olasz filmproducer is eljött egyenesen Olaszországból. Erox elmondta, a filmes 30 év után hívta fel őt azzal a tervvel, hogy filmet szeretne készíteni róla.

– Nagyon megdöbbentem, amikor Rosario felhívott, hiszen 30 éve nem beszéltünk – mesélte az énekes. – Még azokból az időkből ismerjük egymást, amikor Olaszországban egy sorozat szereplője voltam.

Rosario Neri elmondta, nagyon érdekesnek találta Erox történetét. Az olasz fiú szerelme miatt Magyarországra költözik és mint a mesékben, egy idegen országban sikeres énekes lesz, elfogadja a zenész szakma, barátai lesznek. Természetesen a magánéleti szálak sem maradhatnak majd el a történetből. A forgatókönyvet most kezdték el írni és természetesen Budapesten is sokat forgatnak majd.

Fotó: Mizik ZsuzsaBudapest.
SZUPERINFO.HU