20 éves a Magna Cum Laude

20 éves a Magna Cum Laude
Karrierjének két évtizedes jubileumát, különlegesnek ígérkező téli mulatsággal ünnepli a Magna Cum Laude zenekar február 15-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

  • Karrierjének két évtizedes jubileumát, különlegesnek ígérkező téli mulatsággal ünnepli a Magna Cum Laude zenekar február 15-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

20 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti formáció a gyulai próbateremből a nagyszínpadokig és a határon túlra is. Lesták Marci billentyűs és Török Máté dobos immár évek óta stabil tagjai a csapatnak

A jubileumi év egy új kiadvánnyal is gazdagodik, Gyulai HÚSZfeldolgozó címen. A rendhagyó válogatáslemezen hazai előadók Magna-átiratai hallhatók.

A születésnapi koncert a zenekar pályafutásán átívelő nagykoncert lesz, ahol újabb dalok mellett elhangzanak a régi nagy slágerek is – Vidéki sanzon, Pálinka dal, Színezd újra vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.Budapest.
SZUPERINFO.HU