A változásért tenni kell!

A változásért tenni kell!
Kiss Henriett Élet-Mentorként személyiség fejlesztéssel, valamint önismereti képzéssel foglalkozik. Konzultációkat, kezeléseket, de felnőtt képzéseket és komplett egyéni tréningeket is tart.

Korábban a gazdasági szektorban dolgozott vezetőként, az ott szerzett tapasztalatok sokat segítenek mostani tevékenységében is.

– Milyen eszközöket/módszereket alkalmaz munkája során?

– Van két saját, egyedi módszerem, az Önismereti Képzési Program és az Élet-Mentor Személyiségfejlesztési Program. Feltárjuk az adott élethelyzet okait, és ennek tükrében határozzuk meg a valós célokat. Ez egyfajta életvezetési tanácsadás, de a program egyediségéből adódóan több annál.

Munkám következő pillére a ThetaHealing®módszer, ami egy nagyon gyors és hatékony energetikai gyógyítási technika, melynek során théta állapotba kerülünk. Ebben az állapotban lehetőségünk nyílik a tudatalattiban elraktározott információk felszínre emelésére, semlegesítésére, szükség esetén pedig pozitív, támogató mintákra/programokra való lecserélésére. Kiegészítő terápiás kezelésként és öngyógyító meditációként is hatékonyan alkalmazható.

Emellett dolgozom Reconnective Healing® konzulensként is, ami nem egy technika, hanem maga a Kapcsolatteremtő Gyógyítás, illetve a Points Of You™, valamint a Business és Life Coaching technikákkal is, amelyek nagyon közel állnak egymáshoz. Nem megyünk olyan mélyre, mint más technikák esetében, de azért használunk pszichológiai eszközöket is.

– Miért érdemes önt választani, ha valaki szeretne megoldást az élete bizonyos helyzeteire?

– Minden olyan eszközt, módszert, amit alkalmazok a munkám során, kipróbáltam, és csodás eredményeket értem el vele az életem minden területén. Olyan változásokat élek meg folyamatosan, melyek egyre tudatosabbá és boldogabbá tesznek. Az életemet áthatja a könnyedség. Azokat a módszereket tanultam ki mesterfokon, amelyek nekem is segítettek. Nemrégiben például egy szakemberekből álló team segítségével a sport utánpótlás keretében dolgoztam ki egy Coaching módszert, melyet 11 éves gyerekek körében alkalmaztam. A projekt hatalmas sikert aratott, nagyon jól éreztem magam benne, és a mai napig foglalkozom 10-17 éves korig gyerekekkel.

– Milyen elgondolásokra épít, hogyan működik és milyen jellegű problémákra jelenthet megoldást?

– Alapvetően három életterületet különböztetek meg: egészség, magánélet és karrier. Ezeken belül határozzuk meg, hogy pontosan milyen helyzetben van jelen pillanatban a kliens, és mit szeretne elérni. Az egészség területén testi tünetek, vagy már diagnosztizált betegség áll fenn az életében, ilyenkor arra fókuszálunk, hogy milyen okok állhatnak a háttérben.

– Kiknek ajánlja ezeket a szolgáltatásokat?

– Azoknak, akik szeretnék fejleszteni azokat a képességeiket, erényeiket, melyek által minőségi életet élhetnek a mindennapjaikban, s ezáltal meg tudják teremteni azt a harmóniát, egyensúlyt, biztonságot, melyre mindig is vágytak.

– Mi az első lépés, ha valaki felismeri, hogy nem érzi jól magát a bőrében, változni, változtatni szeretne? Hogyan lehet eljutni a felismeréstől a minőségi életig?

– Azt gondolom, a legfontosabb a felismerés után meghozni a döntést, miszerint változtatni akar az illető és ezért hajlandó is tenni, azaz időt, energiát, fektetni önmagába. Azt szoktam mondani a klienseimnek, hogy a folyamatorientáltság az egyik kulcsa a változásnak, mely magában hordozza a kívánt eredményt.

– Mit javasol azoknak, akik önhöz szeretnének fordulni?

– Érdemes meglátogatni a weboldalam (kisshenriett.com), ahol minden fontos információt megtalálnak arról, hogyan, kikkel, és milyen eszközöket használva dolgozom együtt.Budapest.
SZUPERINFO.HU