Budapest legjobb szabadtéri helyszínei jógázáshoz

Budapest legjobb szabadtéri helyszínei jógázáshoz
A sport gyerekkora óta része Szappan Petra életének. Szenvedélye a modern, vagány jógaesemények szervezése, ahol egy napra kiemelheti a jógát megszokott környezetéből és kiviheti az emberek közé, hogy minél többekhez eljusson.

Budai Váralagút teteje

Ha jógázásról van szó, nem feltétlenül a Budai vár környéke ugrik be először, pedig a váralagút teteje nemcsak panorámában verhetetlen, hanem egy jóga szőnyeggel gyorsan ideális helyszínné alakítható.

Citadella

A legszebb kilátással rendelkező szabadtéri jógahelyszínek között előkelő helyet foglal el a Citadella és környéke. A legjobb, ha a reggeli futást kötjük össze egy levezető jógával, hiszen a két mozgásforma remekül kiegészíti egymást, így kölcsönösen élvezhetjük fizikai és mentális előnyeiket: a jógagyakorlatok segítenek enyhíteni azt az izmokra gyakorolt nagyfokú terhelést, amelyet a futás vált ki.

BudaPart – Kopaszi gát

Ha zöld környezetbe szeretnénk elvonulni, a Kopaszi-gátnál mindig találunk megfelelő helyet. A hétköznapi pörgésből kiszakadva megtapasztalhatjuk a „zöldben jógázás” élményét, a természet közelségének jótékony hatását, amit a szoba csendje sosem fog tudni megadni.

Római-part

Nyugodt, ősfás friss levegőjű környezetben, a város zaját távol újra megtapasztalhatjuk, hogy mi is a természet részei vagyunk.

Szabadság híd

Petra szerint, aki elég korán kel, az szinte bárhol tud jógázni! Amikor még alszik a város, és az első napsugarak is épphogy megérkeztek, a Szabadság híd izgalmas tereppé tud alakulni a napüdvözlő jógához. Ha a város szívében keresünk különleges és extravagáns helyszínt, Budapest zöld hídja mindenképpen megér egy próbát!Budapest.
SZUPERINFO.HU