Burai Krisztián új felfedezettje Solange

Burai Krisztián új felfedezettje Solange
Burai Krisztián a Gold Record kiadóval közösen létrehozta a Gold On The Beat sublabelt, amelyben fiatal tehetségeknek adnak lehetőséget. A Gold On The Beat első előadója Ábrahám volt, aki nemrégiben egy igazi bulis dallal jelentkezett.

  • Burai Krisztián a Gold Record kiadóval közösen létrehozta a Gold On The Beat sublabelt, amelyben fiatal tehetségeknek adnak lehetőséget.

A Gold On The Beat első előadója Ábrahám volt, aki nemrégiben egy igazi bulis dallal jelentkezett. A zeneszerző, producer a most a 19 éves Solange-zsal dolgozik együtt, akivel első daluk a „Tiéd a harc”. A közösen készített track komolyabb hangvételű, a mindennapi küzdelmek mellett, nagyobb lelki traumákat is feldolgoztak benne.

A bájos fiatal énekesnő, Solange, már kislány kora óta foglalkozik zenével.

– Solange-t Ábrahám mutatta be nekem egy szórakozóhelyen. Énekelt nekem, sőt egy rap produkcióval is elbűvölt a „Dili vagy” című számból. Nagyon meggyőző volt rögtönzött produkciója, ráadásul átjött, hogy megvan benne az a szakmai alázat, ami elengedhetetlen a zenei pályán – mesélte Krisztián, aki azt is elárulta, hogy a továbbiakban is várják fiatal tehetségek jelentkezését a goldonthebeat@gmail.com címen.Budapest.
SZUPERINFO.HU