Elektronikus hangzásvilág klasszikus elemekkel fűszerezve

Elektronikus hangzásvilág klasszikus elemekkel fűszerezve
Legközelebb november 29-én, a MOM Kultban láthatja és hallhatja újra a közönség a Unique zenekart. A koncerten komolyzenei szekcióval egészül ki a csapat, vonósok és fúvósok teszik teljesebbé a rájuk jellemző, különleges, elektronikus hangzásvilágot.

  • Legközelebb november 29-én, a MOM Kultban láthatja és hallhatja újra a közönség a Unique zenekart.

A koncerten komolyzenei szekcióval egészül ki a csapat, vonósok és fúvósok teszik teljesebbé a rájuk jellemző, különleges, elektronikus hangzásvilágot. Összesen 12 zenész áll majd a színpadon, és a tőlük megszokott, sőt el­várt dalok mellett klasszikus darabok témáinak részletei is felcsendülnek a műsor folyamán.

– Régi vágyam volt, hogy becsempészünk klasszikusokat is – Beethovent, Smetanát – a repertoárunkba. És mivel fontosnak tartjuk, hogy a társadalmilag hátrányos helyzetben lévő személyeknek is segítsünk, például azzal, hogy ingyenesen részt vehessenek a koncertünkön, felajánlást tettünk a szellemileg fogyatékosok, valamint a gyengénlátók érdekeit képviselő alapítványoknak, hogy ha van rá igény, akkor – korlátozott számban – ingyenes részvételt biztosítunk az érdeklődők számára – avatott be Völgyesi Gabi, az együttes énekesnője.Budapest.
SZUPERINFO.HU