Idén már nyolcadszor RÉGIO Játék Rákospalota Kupa!

Idén már nyolcadszor RÉGIO Játék Rákospalota Kupa!
Nyolcadik alkalommal rendezi meg a Palota sakk klub április 6-án hagyományos nagyszabású gyermeksakk versenyét. Helyszín a már jól ismert Hubay Zeneiskola, ahol öt korcsoportban mérettetnek meg a sakk szerelmesei.

  • Nyolcadik alkalommal rendezi meg a Palota sakk klub április 6-án hagyományos nagyszabású gyermeksakk versenyét.

Helyszín a már jól ismert Hubay Zeneiskola, ahol öt korcsoportban mérettetnek meg a sakk szerelmesei. Évek alatt a verseny az ország legnagyobb gyermek sakkversenye lett, sőt már nemzetközi szintre is emelkedett. Külföldről is érkeznek nevezések.

– A gyermekkorosztályok mellett egy FIDE Rapid értékszám szerző csoportot is életre hívtunk, ami jó ötletnek tűnt, van iránta érdeklődés – tudtuk meg Mihály Zoltán versenyigazgatótól.

Ezzel a kategóriával a versenysakkozók is játéklehetőséget kapnak, mert itt nemzetközi értékszámot tudnak szerezni. A verseny-
eredmények folyamatosan rákerülnek a Nemzetközi Sakkszövetség szerverére, a chess-results.com -ra, ezáltal akár élőben is követhető a verseny alakulása. Idén a párosítás több digitális óriás kijelzőn lesz követhető, ami nagyon korszerű lebonyolítást tesz lehetővé. A gazdag díjazás sem marad el, minden csoportban az első három helyezett serleget, míg az első hat érmet és oklevelet kap. Külön díjazzák a legeredményesebb leány versenyzőket és a legjobb óvodás is kupát vihet haza. Egyedülálló, hogy a nap végén minden résztvevő tárgyjutalomban részesül a támogatónknak köszönhetően.

Nevezési lehetőségek: id.mihalyzoltan@gmail.com vagy a 06-20/985-7162-es telefonszámon.Budapest.
SZUPERINFO.HU