Ilyen Dallos Bogi legszebb pénteke

Ilyen Dallos Bogi legszebb pénteke
Dallos Bogi első lemeze másfél éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, nyáron pedig beturnézta az országot friss dalaival.

  • Dallos Bogi első lemeze másfél éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, nyáron pedig beturnézta az országot friss dalaival.

A fiatal énekesnő a 2018-as évet a műsorvezetői tevékenységeinek és a háttérmunkának szentelte elsősorban, amelynek első gyümölcse a most megjelenő „Legszebb Péntek” című dala, amely kiváló ellenszer a téli depresszió ellen is.

A „Legszebb Péntek” az elmúlt időszak kreatív termése, amely az első lemezhez hasonlóan pozitív hangulattal bír.

– Engem ez a dal, arra az időszakra emlékeztet, amikor Budapestre költöztem és egy új fejezetet nyitottam az életemben. A szám egy párkapcsolat legizgalmasabb szakászát, az ismerkedést írja le, amikor az esetleges akadályok ellenére minden időtöket együtt szeretnétek tölteni. A klipben ez a történet egy íróasztalon elevenedik meg. A szöveg egyik kulcsmondata a „Nem kell más csakis egymás” amelyet nem csak szerelmi szinteken lehet értelmezni. Ebben az elhidegült világban, még mindig az a legfontosabb, hogy megőrizzük és megbecsüljük azokat az embereket az életünkben, akikre számíthatunk – mesélte Bogi, aki Tariska Szabolccsal és Kedves Péterrel szerezte a friss dalt, amelyhez P. Szabó Péter rendezett klipet.

Dallos Bogi a következő hónapokban további dalokkal jelentkezik, de előtte komoly műsorvezetői kihívások várnak rá. Januárban a „Dal 2019” házigazdája, míg márciusban folytatódik „7kor nálam!” című online talkshow-jának harmadik évada.Budapest.
SZUPERINFO.HU