Kiss Ramóna: „Bármikor megérkezhet az első gyermekünk”

Kiss Ramóna: „Bármikor megérkezhet az első gyermekünk”
Kiss Ramóna tizenhét éves kora óta megállás nélküli, pörgős élete fordulóponthoz érkezett.

  • Kiss Ramóna tizenhét éves kora óta megállás nélküli, pörgős élete fordulóponthoz érkezett.

A csinos műsorvezető minden percében születendő kisfiára koncentrál, és arra, hogy Noé nyugodalmas környezetben tölthesse az életét alapjaiban meghatározó, első fontos hónapokat és éveket. Párjával, Mátéval úgy döntöttek, semmit nem bíznak a véletlenre, így a baba születésénél levetetik a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket.

– Úgy alakult az életem, hogy tizenhét éves korom óta dolgozom – meséli Ramóna, aki egy casting után, egyik napról a másikra a Barátok közt szereplői között találta magát, és egy ország azonnal megismerhette. – Azóta állandó pörgés jellemzi az életemet, de most már elmondhatatlanul várom, hogy Noé megszületésétől egy másik életszakasz vegye kezdetét. Talán még soha nem vártam ennyire semmit sem – folytatja lelkesen a gyönyörű kismama.

A műsorvezető azt mondja, Máté talán még nála is jobban izgul, ha a közelgő nagy eseményre gondol. – A legjobb barátaink viccesen azt mondják, hogy Máté egy havert kap Noé személyében, akivel aztán együtt bandázhatnak. Persze tudom, hogy borzasztóan felelősségteljes apuka lesz, de közben mind a ketten nagy gyerekek vagyunk és ez talán nem is baj.Budapest.
SZUPERINFO.HU