Konyhakiállítás 2019 – Hozzuk ki a maximumot a konyhánkból!

Konyhakiállítás 2019 – Hozzuk ki a maximumot a konyhánkból!
Sütés olaj nélkül, forró levegővel, betonmosogató és munkapult alá rejtett indukciós főzőlap, távolról vezérelhető intelligens konyhai nagygépek és beépített húsérlelő hűtőszekrény? A jubileumi 10.

  • Sütés olaj nélkül, forró levegővel, betonmosogató és munkapult alá rejtett indukciós főzőlap, távolról vezérelhető intelligens konyhai nagygépek és beépített húsérlelő hűtőszekrény?

A jubileumi 10. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatunk, melyekkel korábban még soha! A szakma hazai képviselői itt mutatják be először legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Ha építkezik, felújít vagy csupán szenvedélyes konyhaművészként izgalmas megoldások után kutat, itt a helye! Ízlelje meg ön is az idei év újdonságait március 1-3. között a Budapest Arénában, vegyen részt az egész napos konyhatervezési tanácsadáson és a sztárvendégek jóvoltából éljen át izgalmas gasztrokalandokat!

A nyeremények természetesen idén sem maradnak el. Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, ugyanis idén 6 értékes főnyeremény talál gazdára a weboldalon és az eseményen is regisztrálók között, többek között egy csodás hűtőszekrény és egy automata kávégép is.Budapest.
SZUPERINFO.HU