Kulcsár Edina: Medox minden napra tartogat valami meglepetést

Kulcsár Edina: Medox minden napra tartogat valami meglepetést
Igazi 21. századi anyukaként éli mindennapjait Kulcsár Edina. A csinos modell és műsorvezető bár lazított kicsit a tempón, de nem szorítja új életét a lakás falai közé.

  • Igazi 21. századi anyukaként éli mindennapjait Kulcsár Edina.

A csinos modell és műsorvezető bár lazított kicsit a tempón, de nem szorítja új életét a lakás falai közé. Medox mindenhova elkíséri, legyen az fotózás vagy üzleti megbeszélés, így az anya-fia párosnak Csutival hármasban még édesebb az esti pihenés.

– Medox nagyon nyitott és barátkozós, a kezdetektől viszem magammal mindenfelé – avat be a mindennapjaikba Kulcsár Edina. – Sokan felajánlják, hogy szívesen vigyáznak rá, amíg intézem a dolgaimat, de én azt vallom, hogy neki mellettem a helye. A nagykönyvben pedig nincs megírva, hogy egy babának a nap 24 órájában otthon kell lenni. Medox hihetetlen jófej, kiegyensúlyozott, ha más kezébe adom, nincs ordítás, mosolyog mindenkire. Nyilván elfogult vagyok, de nagyon elégedett is, minden szülőnek ilyen kisbabát kívánok.

A napokat kettesben, vagy Edina édesanyjával hármasban töltik, este viszont már Medox apukája is csatlakozik a kis csapathoz. – Csuti leginkább a fürdetésekből veszi ki a részét, igyekszik már hét körül hazaérni, hogy ne maradjon le semmiről. Koránkelők lettünk, így, ha Medox hajnalban virgonckodik, akkor munka előtt még össze tudnak bújni picit.

Az persze sejthető, hogy Edináéknál sem fenékig tejfel a baba gondozása. – Az éjszakák vegyesek, az első hónapban szinte holdkóros voltam. Azóta már sokkal kiegyensúlyozottabb az alvás is, a kisfiam egyszer-kétszer kel csak fel. Persze a front rá sincs jó hatással, olyankor kicsit keményebbek az éjszakai órák. Az biztos, hogy front idején több kávét iszom – neveti el magát Edina. – Nagyon boldog vagyok, hogy végre itt a tavasz, hatalmasakat sétálunk együtt! Medox szinte minden napra tartogat valami meglepetést, mindig felfedezek benne valami újat. Nagyszerű, hogy minden pillanatban vele lehetek!Budapest.
SZUPERINFO.HU