Lábával a nyakában videózta magát Szőcs Reni

Lábával a nyakában videózta magát Szőcs Reni
A TV2 Star Academy győztese nagyon szerencsés, hiszen az átlagnál sokkal hajlékonyabb, így nem jelent számára problémát a nehezebb jógagyakorlatok végzése sem.

  • A TV2 Star Academy győztese nagyon szerencsés, hiszen az átlagnál sokkal hajlékonyabb, így nem jelent számára problémát a nehezebb jógagyakorlatok végzése sem.

Szőcs Reni nemrég egy videót is készített arról, hogy mennyire rugalmas tud lenni: még a lábát is fel tudta tenni a nyakába.

Szőcs Reni nem csak az éneklés, hanem a sportok szerelmese is. Rendszeresen fut, edzőterembe jár, sőt jógázik is. Utóbbiban kifejezetten sikeres: magától tanult meg pillanatok alatt olyan gyakorlatokat, amiket mások hosszú időn át tudnak csak elsajátítani.

– Hajlékony vagyok és bár féltem, hogy egy idő után ez változni fog, mert tudjuk, hogy gyerekként az ember mindig hajlékonyabb, szerencsére nem így történt. A legbüszkébb arra vagyok, hogy a lábam fel tudom tenni a nyakamba, igazán vicces dolog. Na meg arra is, hogy egyenesen ki tudom nyújtani magam mellett a lábam hátra és oldalra is – árulta el Reni, aki nemrég egy videót is közzétett magáról az Instagram-oldalán, ahogyan látványos jógagyakorlatokat végez.Budapest.
SZUPERINFO.HU