Meddig várjon Opitz Barbi?

Meddig várjon Opitz Barbi?
A 2016-os X-Faktor győztese a „Meddig várjak?” című klipjében görkorcsolyán szeli át Budapest legnevesebb helyszíneit, miközben komoly gondolatokat oszt meg a férfi és női szerepekről. – A gyakran felcserélődő férfi-női kapcsolatról szól a dal.

  • A 2016-os X-Faktor győztese a „Meddig várjak?” című klipjében görkorcsolyán szeli át Budapest legnevesebb helyszíneit, miközben komoly gondolatokat oszt meg a férfi és női szerepekről.

– A gyakran felcserélődő férfi-női kapcsolatról szól a dal. A mai nők részben anyagi függetlenségük révén nagyobb teret, szabadságot kapnak. Sokszor nagyobb teher is hárul rájuk, olykor még a férfi szerepét is átveszik, és ők tűnnek az erősebb nemnek. A férfiak önbizalmát ez csökkentheti, bizonytalanná teheti egy nővel szemben. Bármennyire vagyunk mi nők erősek, a másik nemben azt a férfit szeretjük, aki kezdeményez, udvarol és elvárjuk a gyengédséget, a törődést… – fejti ki a dal mondandóját a fiatal tehetség.

A „Meddig várjak?” ismét egy fülbemászó sláger lett, amelyben az énekesnő már társszerzőként is feladatot vállalt.

– A közeljövőben egy producerképzésen fogok részt venni, szeretnék megtanulni zenei alapokat készíteni. Ha sikerül elsajátítanom, akkor olyan ütemben haladhatok a dalaimmal, ahogy szeretnék. Az az álmom, hogy majd lesz egy saját kis stúdióm, ahol a szabadidőm nagy részét dalszerzéssel fogom tölteni – osztja meg Barbi a terveit.Budapest.
SZUPERINFO.HU