Nyitnak a strandok!

Nyitnak a strandok!
Az idei strandszezont a Palatinus, a Dagály és a Paskál fürdő nyitotta meg április 27-én, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő strandja május 18-tól, a Római és Pünkösdfürdő június 2-ától, illetve június 15-étől fogadja a strandolókat.

  • Az idei strandszezont a Palatinus, a Dagály és a Paskál fürdő nyitotta meg április 27-én, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő strandja május 18-tól, a Római és Pünkösdfürdő június 2-ától, illetve június 15-étől fogadja a strandolókat.

A Gellért Gyógyfürdő és Uszoda napozóterasza március közepétől használható, az élménymedence, a dézsa és a szauna április 30-ig karbantartás miatt nem üzemel.

Június második felében adják át a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő strandterületet, ahol a felújított hullámmedence mellett lesz gyerek- és élménymedence is.

A budapesti strandok belépőjegy árai maximum 200 forinttal növekednek, továbbra is lesz gyermek-, diák és nyugdíjas jegy, illetve komoly kedvezményeket nyújtó családi belépő. A kitűnő bizonyítványt szerző általános iskolások idén is ingyenes strandbelépőt kapnak a tanévzárón.

Az összes budapesti strandon továbbra is úgynevezett készpénzmentes fizetés működik, így a fürdő területén vásárolt termékekre kizárólag a pénztárakban feltöltött kártyát, bankkártyát és elfogadóhelytől függően SZÉP-kártyát fogadnak el. A kártyát távozáskor nem kell leadni, az egyenleg az utolsó használattól számított 5 éven keresztül folyamatosan felhasználható, vagy visszaváltható. A tranzakciók követését telefonos alkalmazás segíti.Budapest.
SZUPERINFO.HU