Ragyogó arcbőr ősszel is?

Ragyogó arcbőr ősszel is?
Nem múltak el nyomtalanul a nyári hónapok? Újabb apró ráncok, pigmentfoltok jöttek elő vagy csak dehidratáltabb lett az arcbőrünk? Érdemes a következő dolgokra odafigyelnünk, ha szeretnénk az őszi-téli hónapokban regenerálni.

  • Nem múltak el nyomtalanul a nyári hónapok? Újabb apró ráncok, pigmentfoltok jöttek elő vagy csak dehidratáltabb lett az arcbőrünk? Érdemes a következő dolgokra odafigyelnünk, ha szeretnénk az őszi-téli hónapokban regenerálni.

A pigmentfoltok csaknem 100%-a a nőknél jelenik meg, emiatt érdemes a hölgyek repertoárjában keresni a kiváltó okokat. Elsődlegesen hormonális változások okozhatják a foltok megjelenését, akár olyan egyszerű formában, mint amilyen a várandósság, a változókor, egyes gyógyszerek vagy éppen a túlzott napozás. A pigment halványító termékek általában enzimgátlás útján fogják vissza a festékanyag termelődésének folyamatát. Ennek köszönhetően alakult ki az az általános nézet, hogy nyáron egyénre szabott, de erőteljes fényvédelemmel védjük a bőrt az UV sugárzással szemben, ősztől tavaszig pedig halványítsuk a pigmentfoltokat. Érdemes olyan arckrémet választanunk, amely célzottan és nagyon kíméletesen hat a pigmentációs zavarokra és a bőr teljeskörű megújítására.Budapest.
SZUPERINFO.HU