Süsü és Bogársimogató a Csodák Palotájában?

Süsü és Bogársimogató a Csodák Palotájában?
Május 26-án az óbudai Csodák Palotájában valami egészen különleges készül gyereknapon.

  • Május 26-án az óbudai Csodák Palotájában valami egészen különleges készül gyereknapon.

Összefonódik a tudomány és a mese világa, a Csopa izgalmas kísérletei, foglalkozásai és játékai az M2 fantáziavilágával és sztárjaival bővülnek, varázslatos környezetet és hangulatot teremtve.

A Csopába visszatérő látogatók is új szemszögből fedezhetik fel az 5000 m2-es játékteret, ugyanis egy családi küldetés keretében vághatnak neki a kiállításnak, melyet sikeresen teljesítve a népszerű szerencsekereket is megforgathatják értékes nyereményekért.

A játéktérben a 250 interaktív játék kipróbálását színesítve a látogatók kipróbálhatják milyen érzés RC rovers-eket irányítani, hogy mennyire lennének sikeresek egy rakéta kilövésében, vagy milyen érzés biliárdot játszani, de lábbal és focilabdával, vagy csocsózni 3 oldalú asztalon. A buborékok különleges világába is betekinthet mindenki, pár, egyénileg elvégzett kísérlettel a Családi Csopa Csodák program keretében.

Érdemes okostelefonnal vagy fényképezővel érkezni, ugyanis a szülők, nagyszülők és gyerekek körében egyaránt népszerű Süsü és TV maci is a Csopa vendége lesz, sőt a Macipecót is be lehet járni.Budapest.
SZUPERINFO.HU