Új CD-vel jelentkezik Marót Viki és a Nova Kultúr

Új CD-vel jelentkezik Marót Viki és a Nova Kultúr
Négy új dalt tartalmaz az új lemez, amely CD-n, a YouTube-on, tévékben és rádiókban látható-hallható. A dalokból három video is készül, ezek előfutára a Hinta. A zenék és a szövegek a tizenöt éve működő együttes stílusát erősítik.

  • Négy új dalt tartalmaz az új lemez, amely CD-n, a YouTube-on, tévékben és rádiókban látható-hallható. A dalokból három video is készül, ezek előfutára a Hinta.

A zenék és a szövegek a tizenöt éve működő együttes stílusát erősítik. Az új anyag a Viki által hozott kapcsolati kérdésekkel foglalkozik, a CD szövegeiben az ő témáit dolgozta fel az együttes. Zenéjét a Generál, Dolly Roll és a Hungaria együttesből ismert Nova (Novai Gábor) írta. Kuriózum, hogy a CD borító rajza Marót Viki és kisfia műve, ami még személyesebbé teszi az anyagot. A sajátos stílusú, egyedi rajzok még közelebb hoznak bennünket a zenekar énekesnőjéhez.

A dalok szövegét az élet adta, kapcsolati kérdésekkel, problémáival, valós történeteivel kicsit stilizálva, dramatizálva, átfantáziálva feszegeti a ma aktuális kapcsolati dilemmákat.

Maroti Viki_optBudapest.
SZUPERINFO.HU