Zámbó Krisztián: Nagyon szenvedtem a súlyom miatt!

Zámbó Krisztián: Nagyon szenvedtem a súlyom miatt!
Nagy lépésre szánta rá magát Zámbó Krisztián és barátnője, Zsuzsi. A páros úgy döntött, új életet kezd, és megszabadulnak pluszkilóiktól. Az énekes eddig több mint hat, Zsuzsi pedig 10 kilót fogyott, és egy teljes mérettel kisebb ruhákat visel mostanra.

– Elég lusta ember vagyok, az utóbbi időben csak a fellépések alkalmával mozgattam meg magam, és ahogy lejöttem a színpadról, azt éreztem: elfogytam, nincs erőm. Már nagyon szenvedtem a súlyom miatt, drasztikusan, negatív irányban változtam, kezdtem befordulni, éreztem, hogy muszáj valamit tennem. Rátaláltam egy indiai gyógynövény-komplexumra, ami Cseke Katinkánál már bevált, enyhítette a falási rohamait, és ettől sokat fogyott. Rájöttem, hogy nálam is az a baj, hogy rengeteget eszem. Este hazaértem, és szépen nyugodtan elkezdtem vacsizni, nasizni filmnézés közben… Sokszor fordult elő, hogy a franciaágyba hoztuk a rengeteg féle finomságot és ott ettünk, miközben tévéztünk. Na, ez már nincs! Este 6 óra után már nem eszem, és nem is hiányzik – magyarázta Krisztián, kedvese, Zsuzsi pedig hozzátette, ő féltékenységből kezdett az életmódváltásba.

– Láttam, hogy Krisztián miként változik, és úgy voltam vele, hogy nehogy már jobban nézzen ki, mint én, a csajok majd odalesznek érte – mondta nevetve Zsuzsi, aki a gyógynövény-komplexumnak köszönhetően csinosabb, mint valaha.Budapest.
SZUPERINFO.HU