Célba értek a Cipősdobozok

Célba értek a Cipősdobozok
Összesen 218 ajándékot osztott ki a helyi rászoruló gyermekek számára a Siófoki Baptista Gyülekezet a karácsonyi jótékonysági kampány, a Cipősdoboz akció keretében.

Tavaly decemberben ismét sokan készítettek cipősdoboz ajándékokat a Siófokon és környékén élő rászoruló gyermekek részére. Összesen 218 ajándék gyűlt össze, az adományokat a Siófoki Baptista Gyülekezet adta át a gyerekeknek. A Beszédes József Általános Iskola Speciális Tagozata részére 50, a Széchenyi István Általános Iskola Kiliti tagozatához 41 darab cipősdoboz érkezett. Szép számmal került adomány az óvodák részére, valamint a kisebbségi közösségekhez. A Szeretetszolgálat önkéntesei személyesen adták át a cipősdobozokat magánszemélyek, családok részére Balatonszabadiban, Ádándon és Kilitiben. Decemberben hat gyűjtőponton lehetett leadni az ajándékokat, és az ellenőrzés folyamatában nagyon sokat segítettek a közösségi szolgálatukat letöltő gimnáziumi tanulók is.

– Úgy tapasztaltuk, hogy az üzenetünk elérte az adakozókat, így tavaly már sokkal többen készítettek a nélkülözésben élő tini korosztály számára is szépen összeállított csomagokat. Mindezek mellett a Siófoki Baptista Gyülekezet és a balatonszemesi gyülekezet magánadományozói segítségével éppen annyi ajándékot sikerült kiosztani, amennyi visszajelzés összességében beérkezett a helyi intézményektől – mondta el Tóthné Vámosi Ágnes cipősdoboz-koordinátor (Siófoki Baptista Gyülekezet). A Gyülekezet ezúton is szeretné köszönetét kifejezni a Siófoki Szuperinfónak, továbbá a Perczel Mór Gimnázium igazgatójának, Vaskóné Csák Erikának, az önkénteseket koordináló Orosz Zoltán tanár úrnak, minden gyűjtőpontnak köszönik a kitartó türelmet, odafigyelést, és az adakozóknak, hogy évről évre fontosnak tartják az adakozást és a rászoruló gyerekek felé fordulnak.

 

M.B..
SZUPERINFO.HU