CSAK A GYŐZELEM ELFOGADHATÓ

CSAK A GYŐZELEM ELFOGADHATÓ

Hétvégén újra hazai pályán szerepelünk az NBII felnőtt és junior bajnokságban, ezúttal a Túrkeve csapatát fogadjuk a Balogh Imsi Sportarénában.

A múlt héten Szarvason, a bajnokság rangadóján “érdekes” mérkőzésen vesztettek pontokat (Szarvas-HLKC 26-25), ennek most nem szabad meglátszani a csapat játékán. Bízunk benne, hogy a játékosok túltették magukat a csalódáson.

Szombati ellenfelünk a tabella utolsó helyét foglalja el, ennek ellenére nem szabad félvállról venniük a mérkőzést, hiszen a túrkeveiek okozhatnak kellemetlen perceket.
A csapattól közönségszórakoztató, jó játékot és természetesen magabiztos győzelmet várunk a bajnokság 5. fordulójában. Sérülés, betegség nem hátráltatta a heti edzésmunkát, így teljes kerettel várják a Túrkevét.

Gaál Adrienn edző: “A Szarvas elleni vereséget szeretnénk orvosolni egy győzelemmel. Kellemetlen ellenfél a Túrkeve, teljesen más játékstílust képvisel mint mi. A gyors játékunkat kell ráerőltetni az ellenfelünkre.”

Kothencz Vivien csapatkapitány: “Ezen a mérkőzésen nagy hangsúly lesz a védekezésen, és fontos lesz hogy ráerőltessük ellenfelünkre a saját játékunkat. Hazai pályán szeretnénk kijavítani a múlt hétvégi vereségünket, remélhetőleg egy közönségszórakoztató mérkőzéssel.”

NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokság – 5. forduló
Balogh Imsi Sportaréna,

Időpont: 2015.10.24.

  • 15.00 óra Hódmezővásárhelyi LKC – Túrkevei VSE junior mérkőzés
  • 17.00 óra Hódmezővásárhelyi LKC – Túrkevei VSE felnőtt mérkőzés

Jv: Bozó Z., Mezei Z.
Versenybíró: Daru Péter

(Forrás: www.hlkc.hu).
SZUPERINFO.HU